Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Leégtem első randin mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leégtem első randin mint a Reistag. Valamit ki lehet hozni még ebből?

Figyelt kérdés

Végre találtam egy rendes csajt akivel alalulhattak volna a dolgok jó irányba is,de ennek a csodásan induló estének egy legbarbárabb vígjátékba illő vége lett.Mármint nem a "főszereplő" szemszögéből.

Az egész ott kezdődött hogy aznap reggeltől kezdvement a hasam,de az este már meg volt beszélve eszem agába se lett volna lemondani,inkább felzabáltam egy marék gyógyszert, és belevágtunk.

Nem is volt nekem bajom egész vacsora utánig,mikor már vittem haza a csajt.

éreztem már az úton hogy itt valami baj lesz, egyre jobban csikart a belem de kegyetlenül.. kìnomba tapostam a gázt h minél hamarabb kitehessem szegényt,fel is tünt neki,kérdsezte 2x is h hova sietek ennyire de érdembe nem tudtam válaszolni...

Még lett volna 3km ,amikor bekövetkezett a katasztrófa,recsegve ropogva összefostam magam de úgy becsületesen... megálltam hirtelen kiugrottam az autobol meg ő is abból az elviselhetetlen bűzből a ganés ruhát bevágtam a csomagtartóba,volt ott pár olajos rongy(szerelő vok) a szerszámos ládában azzal megtörölkoztem ,meg le is mostam magam szerencsére volt 2l víz is a kocsiban.

utána összes ablak le, fűtés maxon h azz is szelloztessen azt folytattuk az utat én persze meztelen alsotesstel...

nem szolt hozzam tobbet,ahog láttam szerinfem sokkot kapott vagy nem is tudom.Végre mikor megérkeztünk kérdeztem h most mi legyen, amire azt mondta h mindenképp jelentkezik, de először fel kell dolgoznia a ma este történteket,(ezt már fulldokolva momdta a röhögéstől)

Szerintetek van itt esély bármire is? tényleg számitsak rá hogy keres? vagy felejtsem el? lányok tu mitt tennétek egy ilysn szitu után,ha ezt leszámitva birjátok a srácot?

:/

2014. szept. 15. 21:40
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
jaj szegényke :DD remélem azért jól jössz ki belőle végül :D
2014. szept. 17. 09:04
 32/38 anonim ***** válasza:
Na, azóta, hogy alakultak a dolgok?
2014. szept. 25. 19:02
 33/38 A kérdező kommentje:
Együtt vagyunk :)
2015. jan. 3. 21:53
 34/38 anonim ***** válasza:
de jó :D gratulálok :)
2015. jan. 4. 16:25
 35/38 anonim ***** válasza:

xDD ezen a sztorin még mindig nevetek :D Az elso kozos élmény :D

Amúgy sok sikert a továbbiakban :)

2015. jan. 4. 17:09
 36/38 A kérdező kommentje:
:D köszi
2015. márc. 6. 19:55
 37/38 anonim ***** válasza:
Beszarok rajtatok :D
2015. máj. 11. 22:33
 38/38 A kérdező kommentje:
Ne tedd :D
2015. máj. 21. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!