Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódok az pszihológusomhoz most ilyenkor mi van? 15/l
Figyelt kérdés
2014. szept. 15. 21:23
4/16 anonim válasza:
Én is jártam pszichológushoz (hagyjuk miért), de ő szerecsére nő volt, mégis nagyon megértő. L
6/16 A kérdező kommentje:
Neeeee xDDDD nemcsalodtam a valaszokban :D
2014. szept. 15. 21:26
7/16 A kérdező kommentje:
Leakarom smarolni es tapizni
2014. szept. 15. 21:28
8/16 anonim válasza:
Csak közlöm ha meg teszed. Megszívod. Ugyan is kb valószinű nem viszonozza már csak azért sem mert orvos. És aztán ebből bajod lehet. Kb szülő, iskola, és mindenki megtudja. Szóval tarts kordában magad.
9/16 anonim válasza:
mivel a pszichológusod köti a titoktartási eskü szóval nyugodtan mond el neki tuti segít :D
17/F
10/16 anonim válasza:
#9: Nem hiszem itt kiskorúnál a titoktartás az első, valami oka van hogy 15 évesen oda jár és valakinek el is mondja mi a véleménye. Szóval ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!