Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódok hozzá jobban, ha bunkó és agresszív velem, mint amikor kedves? L
Figyelt kérdés
Tegnap is úgy kiabált velem meg olyanokat vágott a fejemhez hogy elsírtam magam. De a veszekedés után nagyon kívántam őt szexuálisan is, és úgy éreztem hogy mindennél jobban szeretem, és nem akarom elveszíteni.. És ez nem egyszer volt így, mindig ez van, gyakran beszél velem csúnyán, gyakran veszekedést provokál, olyan érzelmetlennek tűnik. Szokott kedves is lenni, de ha sokáig az, akkor fura érzésem van vele kapcsolatban, olyan unalmassá válik, sőt néha ellenszenves is ha lohol utánnam mint egy kiskutya. Úgy érzem teljesen alárendelt szerepben vagyok ebben a kapcsolatban, de mégse tudok/akarok változtatni rajta. Ez nem normális reakció egy nőtől nem? Bolond vagyok?2014. aug. 22. 15:47
1/4 anonim válasza:
sub vagy, és élvezed hogy ha bántanak.
2/4 anonim válasza:
Vannak ilyen nők, akiknek a megalázás kell és inkább kilépnek egy olyan kapcsolatból, ahol teljesen egyenlőek a másik féllel. Nem értem, hogy néhányan miért vagytok ilyenek, de biztos szerettek szenvedni...
4/4 anonim válasza:
Mert az embernek(nem,nem csak a nőknek) mindig az kell,amit nem kaphatnak meg.Amikor bunkó veled,elutasitó magatartást is felvesz gondolom,és minnél elutasítóbb,te annál jobban vágysz arra,hogy Te kellj neki,és,hogy akarjon téged,szerintem ez ilyen egyszerű.Persze ha már megkaptad,akkor elmúlik a varázs.Mint kiskorodban,ha szerettél volna egy drága játékot megkapni,de a szüleid nem akarnak pénzt kidobni rá.Minnél inkább tiltakoznak ellene,te annál jobban hisztizel érte.Aztán végül megveszik,és te két nap után ráunsz.Ilyenek az emberek nagy átlagban,ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!