Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon untatnak a pasik, ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek, de mostanában már az első két randiból kiismerhető, és kiszámítható lesz egy pasi típusa,szándéka és a kapcsolat kimenetele... Főleg azt ki nem állhatom, ha rám tapad valaki egy randi után...
Jó lenne újra szerelmesnek lenni, de már félek attól, ha valaki randira hív.
2014. szept. 15. 20:52
2/9 anonim válasza:
örülj hogy randira hívnak, azt jelenti hogy jó vagy!
3/9 anonim válasza:
Akkor kerülj el nagy ívben mindenkit, nem kötelező randizgatni.
4/9 A kérdező kommentje:
Egy nagy bocsánat kéréssel tartozom a férfiak felé... Nem a férfigyűlölet beszél belőlem, csak nem mozgat már meg senki úgy érzem.
2014. szept. 15. 20:56
5/9 anonim válasza:
Írj nekem! Nem tudsz ki ismerni!
Állandoan hazudok, nem tapadok rád (lusta vagyok) , szex is jo,
Bár néha bunko vagyok
19f
6/9 anonim válasza:
Talán túl sok szex kapcsolatod volt különböző férfiakkal?
7/9 anonim válasza:
Ha nem mozgat meg senki, akkor meg előfordulhat, hogy a hiba a te készülékedben van. Nemdehogy?
8/9 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem hogy g.cł nagyot csalódtál valakiben a múltban, akivel nagy volt a szerelem, de már kiszerettél belőle és úgyérzed hogy nála nem lehet jobb senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!