Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell ilyenkor elcsábíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell ilyenkor elcsábítani egy férfit?

Figyelt kérdés

Kollega. Bírjuk egymást nagyon. Egy a baj, van egy 10 éves kapcsolata, de nem vette el a nőt, nem is akarja. Gyerek nincs. Nekem van egy 8 éves kapcsolatom. Szeretném lezárni és ezzel a sràccal lenni.

Hogyan hódítsam meg? Vonzódik hozzàm, de én többet akarok. A társat látom benne.

Hagyjam, vagy döntsek mellette és hódítsam meg?

2014. szept. 4. 14:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Kapsz majd itt hideget meleget!

Az újdonság varázsa nem jelenti majd azt, hogy hosszabb tavon is kellesz majd neki.

2014. szept. 4. 14:21
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mássz bele más kapcsolatába. Szedd össze magadnak, és majd ha ő is lelép tőled, mert valaki elhódította, ne csodálkozz.
2014. szept. 4. 14:21
 3/17 anonim ***** válasza:
ha van olyan hülye, hogy hagyja magát elhódítani, remélem akkor hagy el amikor a legboldogabb vagy, hogy érezd egy másik ekkora r1b4nc mint te, lenyúlta...gratulálok a felfogásodhoz :)
2014. szept. 4. 14:23
 4/17 anonim ***** válasza:

Elárulok egy titkot.....ha ő is téged akarna, akkor már elhagyta volna a jelenlegi párját érted, de nekem úgy tűnik, hogy ez csak a te fejedben él.

Az, hogy nem vette feleségül, téged semmivel se jogosít fel jobban arra, hogy elcsábítsd.

Tartsd tiszteletben a kapcsolatát és ahelyett, hogy az övével foglalkozol, inkább a sajátoddal tedd ugyanezt, ha pedig a tied nem működik, zárd le és keress egy olyan férfit aki szabad és téged akar.....mert ebben az esetben ha el is csábítod, valószínűleg úgyis a barátnőjénél marad téged max.szexre fog használni.....

2014. szept. 4. 14:26
 5/17 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy kapni fogok, de senki ne mondja, hogy soha nem volt benne érzés.

Az én pàrkapcsolatom hónapok óta haldoklik, mindenképp lezárnám.

Róla annyit, hogy szeretne gyereket, családot, amit a párja elitasít

Tudom, hogy nem szerelmes, elmondta.

2014. szept. 4. 14:26
 6/17 anonim ***** válasza:
nem akarlak elkeseríteni de nem gondolod h az is benne van a pakliban h nem hagyja ott a nőjét? te elhagyod a barátod miatta és még a végén őt se kapod meg na az nagy szívás lenne... amúgy ha annyira jóba vagytok akkor nem kell különleges csábítási technikát bevetned hogy legyen köztetek valami....
2014. szept. 4. 14:27
 7/17 anonim ***** válasza:

"Róla annyit, hogy szeretne gyereket, családot, amit a párja elitasít

Tudom, hogy nem szerelmes, elmondta."

Ez egy nagyon jó duma. Kb 15-20 nőnek adtam már én is be.

2014. szept. 4. 14:28
 8/17 anonim ***** válasza:

Az a baj a nőkkel, mondom nőként, hogy ti, többiek többségében bármit bevesztek. Érdekes, nekem sosem mondtak ilyet, fénykoromban sem:) Sosem lépett le senki egy szex után, legfeljebb nem működött a dolog, és szétváltunk.

Nő ne rohanjon már farok után, és ne csodálkozzon, ha utána pár szex után lerázzák. Ha annyira odavan érted, nem kell csábítani, szakít, és ő kezdeményez.

2014. szept. 4. 14:37
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem duma. A nő is itt dolgozik. Jóval idősebb nála. Látom, mennyire ridegek egymással.

A csábítást úgy értem, vannak bennem érzések. Róla annyit, hogy keresi a társaságomat, szeret velem lenni, érezteti.

Nem erővel akarom elmarni.

2014. szept. 4. 14:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Más kapcsolatát tudatosan szétverni aljas dolog de nagyon, remélem tudod.
2014. szept. 4. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!