Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ilyenkor elcsábítani egy férfit?
Kollega. Bírjuk egymást nagyon. Egy a baj, van egy 10 éves kapcsolata, de nem vette el a nőt, nem is akarja. Gyerek nincs. Nekem van egy 8 éves kapcsolatom. Szeretném lezárni és ezzel a sràccal lenni.
Hogyan hódítsam meg? Vonzódik hozzàm, de én többet akarok. A társat látom benne.
Hagyjam, vagy döntsek mellette és hódítsam meg?
Kapsz majd itt hideget meleget!
Az újdonság varázsa nem jelenti majd azt, hogy hosszabb tavon is kellesz majd neki.
Elárulok egy titkot.....ha ő is téged akarna, akkor már elhagyta volna a jelenlegi párját érted, de nekem úgy tűnik, hogy ez csak a te fejedben él.
Az, hogy nem vette feleségül, téged semmivel se jogosít fel jobban arra, hogy elcsábítsd.
Tartsd tiszteletben a kapcsolatát és ahelyett, hogy az övével foglalkozol, inkább a sajátoddal tedd ugyanezt, ha pedig a tied nem működik, zárd le és keress egy olyan férfit aki szabad és téged akar.....mert ebben az esetben ha el is csábítod, valószínűleg úgyis a barátnőjénél marad téged max.szexre fog használni.....
Tudom, hogy kapni fogok, de senki ne mondja, hogy soha nem volt benne érzés.
Az én pàrkapcsolatom hónapok óta haldoklik, mindenképp lezárnám.
Róla annyit, hogy szeretne gyereket, családot, amit a párja elitasít
Tudom, hogy nem szerelmes, elmondta.
"Róla annyit, hogy szeretne gyereket, családot, amit a párja elitasít
Tudom, hogy nem szerelmes, elmondta."
Ez egy nagyon jó duma. Kb 15-20 nőnek adtam már én is be.
Az a baj a nőkkel, mondom nőként, hogy ti, többiek többségében bármit bevesztek. Érdekes, nekem sosem mondtak ilyet, fénykoromban sem:) Sosem lépett le senki egy szex után, legfeljebb nem működött a dolog, és szétváltunk.
Nő ne rohanjon már farok után, és ne csodálkozzon, ha utána pár szex után lerázzák. Ha annyira odavan érted, nem kell csábítani, szakít, és ő kezdeményez.
Nem duma. A nő is itt dolgozik. Jóval idősebb nála. Látom, mennyire ridegek egymással.
A csábítást úgy értem, vannak bennem érzések. Róla annyit, hogy keresi a társaságomat, szeret velem lenni, érezteti.
Nem erővel akarom elmarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!