Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretők miért lesznek szeretők?
metreszvagyok.blog.hu
Elég sok mindent leír erről.
Bizonyos mértékű vonzalom van kettejük között.
.
Nem akarja egyik sem lekötni magát a másik mellett, úgy érzik, szeretőként egyszerűbb.
.
Az egyik csábít, a másik elcsábul.
.
Csak a butábbja hiszi azt, hogy ha a másik őérte elhagyja mostani párját, mellette meg fog maradni.
Van egy sztorim...
Szerintem izgalmas...ebben a részben én vagyok a szerető egy srácnak. Nekem nincs veszteni valóm, az ő részéről belém fektetett bizalom, pedig jó érzés. Fő a diszkréció. Máshogy nem megy... :)
Mindenből tanulhat az ember,akár negatívat, pozitívat. Szerintem még mindig jobb mint minden másnap egy ismeretlennel lenni. Tökéletesen bízom benne, Ő is bennem... építjük egymást...testileg,lelkileg...
Próbáltam többet belebeszélni a dologba,de felesleges. Titokban néha elgondolkoztat,hogy mi lenne,ha egy pár lennénk,de el sem tudom képzelni... Nem ez a fő célom. El vagyunk, meghallgat, én is őt... jókat beszélgetünk és ez mellett még szex is van... szingliként, lehetne ennél tökéletesebb??? :)
Köszönöm a válaszokat, mindenki kapja a zöldet.
Én azt nem értem sehogy, hogy ezek az emberek nem éreznek bűntudatot, amiért aktívan közreműködnek egy másik ember megcsalatásában és megalázásában? (még úgy is, hogy a megcsaló a főbűnös) Nincs jogom elítélni, nem is szeretném ezt a benyomást kelteni, de nagyon szeretnék rálátni az okokra.
*nem éreznek bűntudatot, amiért aktívan közreműködnek egy másik ember megcsalatásában és megalázásában?
Akkor nem, ha a pasi egyértelműen megmondja az adott nőnek, hogy számára már nem nő az illető, aki a gyermeke anyja. Ilyen esetben a 3. félben az, mint amit irsz, fel sm merül, hanem eg an győződve, hogy egy kapcsolat vége és egy kisgyermek érdekében fenntartott kapcsolat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!