Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ciki ha 25 vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki ha 25 vagyok és még szűz?

Figyelt kérdés

Eddig bárki megtudta ezt a tényt, senki se akarta elhinni. Mondjuk úgy hogy egész jó helyen dolgozom, tehát jól meg is fizetnek érte, és külsőre minimum átlagos vagyok. (aki nem hiszi, annak talán tudok keríteni egy képet )

Egyszerűen nem jött össze a dolog, először nem volt prioritás, aztán meg ... csak nem jön össze. Én szeretnék már valakit ... de kezdek belefáradni... Nem ér rá, nincs ideje, most szakított, idő kell neki mert az utolsó barátja elég bunkó volt, de nem biztos hogy a bunkó a jó szó (ez az utolsó elég friss tapasztalat). Na ezek vannak, ellenben itt vagyok én, aki nem kihasználni akarja a nőket, és már akkor ez nem is jó ?

Kezdek egyre jobban elfáradni a dologban, vagy csak a depresszió tört rám , mint ahogy mondtam az élmények frissek. A szívem lelkem kiteszem, és köszönet na az nincs.

Hmm eléggé elrugaszkodtam az eredeti kérdéstől, de már le kellett írnom :S

25F

2014. szept. 14. 21:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

nekem aranyosnak tűnsz. kár hogy nem ismerkedek neten:(

de igazából azért ez egy kicsit ciki. inkább ne hangoztasd. persze ha lesz majd barátnőd neki elmondhatod hogy ő az első. de másoknak nem kellene mert azt fogják hinni hogy valami nagy baj van veled. ha pedig meg akarnád győzni őket hogy veled minden rendben csak így alakult az még szánalmasra is sikeredhet. szóval nem gáz de ne dicsekedj vele

2014. szept. 14. 21:48
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát nyilván nem így kezdem hogy hello nem voltam még nővel, az meg ott egy fikusz.
2014. szept. 14. 21:53
 13/26 anonim ***** válasza:
ez egyáltalán nem egyértelmű. én találkoztam már olyannal aki így kezdte
2014. szept. 14. 21:54
 14/26 A kérdező kommentje:
Van amit jobb ha nem tud a másik, minek nehezíteni a dolgot.
2014. szept. 14. 21:58
 15/26 anonim ***** válasza:
sokáig már ne húzd ezt a szex dolgot. 3 év múlva már tényleg nagyon gyanús leszel szűzként
2014. szept. 14. 22:02
 16/26 A kérdező kommentje:
hát nem rajtam múlik , és még túlságosan válogatós se vagyok, értsd , haverok szerint szar az ízlésem, mert nekem olyan valaki is tetszik, aki nekik egyáltalán nem....
2014. szept. 14. 22:11
 17/26 anonim ***** válasza:

kiéhezett vagy és mindenkire lecsapnál vagy csak nem azok a lányok tetszenek akik az átlagnak?

végülis semmi köze a kérdésedhez csak úgy mellékesen kérdezem:)

2014. szept. 14. 22:13
 18/26 A kérdező kommentje:
nem:D még nem mindegy hogy ki, csak nő legyen :D itt még nem tartunk :D én gyárilag vagyok ilyen. Na de inkább úgy mondanám, a mérce amit meg kell üssön valaki az nincs magasan de átlag alá ne menjünk nagyon azért. Bár ugye a kérdés kinek mi az átlagos. Mondok egy példát, nyáron nyaraláskor 3 lány ellen röplabdáztunk... most eléggé hímsoviniszta vagy mi leszek :) de a rangsorban náluk az volt elöl aki úgymond eléggé izmos volt, nem is izmos, hanem inkább sportos, fitt... nekem meg inkább a másik kettő, de ő is jó volt :D Ez már ilyen marad :D Legalább nem veszünk össze :)
2014. szept. 14. 22:19
 19/26 anonim ***** válasza:
Yolland, ez a nev ismeros. A multkor meg nem sovany/magas ronda srackent adtad elo magad? Csak kerdem, nem kotekszem.
2014. szept. 14. 22:19
 20/26 A kérdező kommentje:
Hát nem mondanám magam soványnak se és rondának se :D szoval nem, és már egy jó ideje erre se néztem :D Nem hogy múltkor szoval passz.
2014. szept. 14. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!