Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire ciki ha 25 vagyok és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ciki ha 25 vagyok és még szűz?

Figyelt kérdés

Eddig bárki megtudta ezt a tényt, senki se akarta elhinni. Mondjuk úgy hogy egész jó helyen dolgozom, tehát jól meg is fizetnek érte, és külsőre minimum átlagos vagyok. (aki nem hiszi, annak talán tudok keríteni egy képet )

Egyszerűen nem jött össze a dolog, először nem volt prioritás, aztán meg ... csak nem jön össze. Én szeretnék már valakit ... de kezdek belefáradni... Nem ér rá, nincs ideje, most szakított, idő kell neki mert az utolsó barátja elég bunkó volt, de nem biztos hogy a bunkó a jó szó (ez az utolsó elég friss tapasztalat). Na ezek vannak, ellenben itt vagyok én, aki nem kihasználni akarja a nőket, és már akkor ez nem is jó ?

Kezdek egyre jobban elfáradni a dologban, vagy csak a depresszió tört rám , mint ahogy mondtam az élmények frissek. A szívem lelkem kiteszem, és köszönet na az nincs.

Hmm eléggé elrugaszkodtam az eredeti kérdéstől, de már le kellett írnom :S

25F

2014. szept. 14. 21:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Küldesz képet nekem is? ( Csak kíváncsi vagyok)
2014. szept. 16. 20:15
 22/26 anonim ***** válasza:
És mennyire jól fizető helyen dolgozol? Kvalifikált munkahely, vagy kulimunka ami jól fizet?
2014. szept. 16. 20:26
 23/26 anonim ***** válasza:
Én nem foglak áltatni: a mai világban nagyon ciki. Én is az vagyok, de nekem nagyobb bajom van. Én ezt az országot gyűlölöm úgy, ahogy van, benne az embereket is. És én is jóképű vagyok, sportos, folyamatban az egyetem és ha lediplomáztam lelépek innen, ahogy lesz rá megfelelő lehetőség. Az is lehet, hogy magát a női nemet utálom a sok rossz tapasztalat miatt, és akkor viszont külföldön se lesz másként, de legalább nem kell nap mint nap a Blaha Lujza tér mocskában járni, meg tartani, hogy melyik cigány köt vajon beléd vagy lopja el valamidet, vagy milyen büdös bunkó tajparaszttal hoz össze az utca, a suli vagy bármi, nekem már az is jó lenne. 24/F
2014. szept. 16. 20:27
 24/26 A kérdező kommentje:
főiskola, diploma, nem andragógia, hanem pénzügy számviteli terület... tehát az meg elég jól fizető dolog, és mindet nem magyar cégnél, tehát nem csak fizetgetnek, hanem a magyar átlagnál már most jobban keresek, és remélem lesz jobb is.
2014. szept. 16. 21:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Akkor járj el sportolni valami normális helyre, ne konditerembe, és ott lesz csaj. Járj el szórakozni is, pénz lesz rá bőven.
2014. szept. 17. 00:47
 26/26 anonim ***** válasza:

Azóta hogy vagy?

Még mindig jobban próbálkozol, mint én. Én nem szoktam odáig jutni lányokkal, hogy sajnos most szakított, vagy nincs ideje, stb. Max odáig jutunk, hogy a hobbijainkról beszélgetünk. Na meg azért ilyen erőltetett társkeresős randikra sem járok, mert nem vagyok nagy tehetség benne.

28/f

2015. febr. 10. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!