Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot kéne adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ajándékot kéne adni egy 16 éves fiúnak Valentin napra?

Figyelt kérdés

Ferb 17-én leszünk 4 hónaposak...És még sose volt valentin napkor barátom és nem tudom hogy mit szoktak ilyenkor fiúknak adni :) Gondoltam h valami nagyon finom csokoládé (nem ilyen milka hanem valami jobb német vagy osztrák termék) Vagy gáz a csoki?

Főként fiúk véleményét várom,de akárki írhat :)

Előre is köszi :)

2010. jan. 19. 15:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
En annyira, de annyira utalom a Valenit napot, az egesz csak egy marketing fogas, ha valamit adni szeretnel a csoki, valami jo kis kepeslappal szerintem boven eleg, plane ilyen fiatal kapcsolatnal.
2010. jan. 19. 15:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Mivel még nem vagyok olyan régen együtt,ezért elég egy kis apróság is. De mindenféleképpen személyes. A hobbijával kapcsolatos, vagy valami ilyesmi.
2010. jan. 19. 15:42
 3/11 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz...hogy a Valentin nap egy marhanagy marketing fogás! De mivel 4hónaposak is vagytok és még fiatalok, ezért ajánlanám pl: hűtőmágnes a fényképetekkel,párna amin szintén Ti vagytok rajta vagy csak te...stb. Nagy dolgot fölösleges...mit veszel akkor az 1-éves évfordulóra?!:)
2010. jan. 19. 15:47
 4/11 anonim válasza:
Játék kis autót, neki az való
2010. jan. 19. 16:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Magadat.Díszcsomagolásban.Egy szexi melltartó,bugyi.Nyamnyam.Már én is megkívántalak.
2010. jan. 19. 16:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy csomag márkás védőgumit. Rajta felírat: Használd egészséggel! DE AZONNAL!
2010. jan. 19. 18:37
 7/11 A kérdező kommentje:

hát nem hiszem,hogy le szeretnék vele feküdni...de majd el válik én ezt nem tervezem.

az ilyen közös képünkkel párna/hűtőmágnest túlzásnak tartom:S

de köszi szépen a válaszokat:)

akk a csokihoz/bonbonhoz mit szóltok?

2010. jan. 19. 20:57
 8/11 anonim válasza:

Beöltözöl a tanárnőjének és adsz egy kis külön órát neki.

Esetleg rendőrnőnek vagy szurkoló lánynak én annak is örülnék.

2010. jan. 22. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem is túlzások az ilyen közös képes dolgok, de lehet hogy tényleg szeretik a fiúk:)

Amúgy ha szereti a csokit, akkor nyugodtan vehetsz neki olyat, amit szeret, sőt, bármi más édességet is amiről tudod, hogy szereti - végül is a szerelem napja és nem a kőbevésett szabályokról szól, hanem kettőtökről:)

A fiú személyiségéétől is függ hogy mit érdemes adni - ha valaki "macsó" akkor annak nyilván nem célravezető egy szívecskés párna:D De egy romantikus srác biztos nem vágja a fejedhez az aranyos szerelmes képeslapot, ha azt veszel neki. Egyébként süthetsz neki pl. szívecske alakú süteményt is (rengeteg recept van) ha valami tényleg személyeset szeretnél adni. Amúgy nekem sincsen túl nagy fantáziám, szóval ennél többet sajnos nem tudok segíteni.

2010. jan. 22. 17:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja,és: egy szép, ízléses fehérnemű tényleg minden ünnepet igazi ünneppé tud varázsolni, mindegy, mit adsz mellé:D
2010. jan. 22. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!