Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztalatok, ti mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves lány vagyok. bejövök egy 23 éves srácnak. szerintetek jó ötlet lenne vele elkezdeni randizni? lehetne a kapcsolatunk tartós?
2010. jan. 19. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

>Egyik kommentelő: 16 évesen ne akarjon komoly >kapcsolatot? Csak dugassa magát és legyen ribanc? >Mekkora barom vagy.

Gondoltam fókuszáljon inkább a barátaira, a tanulásra, egyebekre. Úgy véled 16 évesen csak a tartós kapcsolat vagy a ribancság létezik? Szerintem nem én vagyok a barom ;)

2010. jan. 19. 15:32
 12/16 anonim válasza:
38%

Ezt úgy hívják, hogy pedofilizmus.

Valamint igen ciki dolog egy ennyire vén pasival járni.

2010. jan. 19. 15:51
 13/16 anonim ***** válasza:
23 éves srác és 16 éves lány pedofil kapcsolat? LOL!
2010. jan. 19. 15:52
 14/16 A kérdező kommentje:
vén.?????? 23 évesen valaki vén.?????? :O .. ahogy érzed ..
2010. jan. 19. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyátalán nem csak azt akarhatja egy huszonéves férfi egy tizenévestől... én is 16 éves vagyok és randizgatok egy 22 éves csávóval és kb egy szinten vagyunk gondolkodásban. Mindig érettebb voltam , mint a többiek:) szóval léteznek még normális kapcsolatok , amiket nem ítélnek el a korkülönbség miatt.
2010. jan. 19. 17:11
 16/16 anonim ***** válasza:

Azt válaszolnám:

Ha 14 éves lennék: Olyan kriptaszökevénnyel? Fujj! 14 éves való hozzád.

Ha 18 éves lennék: Olyan vén szatírral? Fujj! 18 éves való hozzád.

Ha 20 éves lennék:Ne add magad olyan pedofílnak!Fujj! 20 éves való hozzád.

Ha 30 éves lennék:Nem érdemes olyan fiatallal kezdeni! Fujj! 30 éves való hozzád.

Ha 50 éves lennék: Csak olyan taknyostól ne akarj semmit! Fujj! 50 éves való hozzád.

Ha 100 éves lennék:Mit is akartam mondani? Fujj! 100 éves való hozzád.

( Vagyis fujjogni mindenki tud. Te választasz. Vagy bejön vagy nem. Nem az éveken fog múlni.)

2010. jan. 19. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!