Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Van olyan, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van olyan, hogy nem vesztek fel alsónadrágot napközbenre?

Figyelt kérdés
Milyen érzés?

2014. szept. 14. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Itthon soha sincs rajtam, általában ha megyek valahova veszek fel, de volt hogy már nélküle mentem :D Tényleg sokkal jobb, szabadabb érzés :D
2014. nov. 15. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyàron és itthon nincs rajtam.
2014. nov. 15. 21:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Sokszor nem veszek fel. Miert: mert izgat hogy log es ha felall akkor egyertelmu. :D
2015. ápr. 11. 15:09
 14/15 anonim válasza:
hát rajtam mindig van nincs olyan hogy en m
2017. júl. 20. 10:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ritkán veszek fel, alsót, akkor is laza bő boxer alsót, ha farmer nadrágot veszek fel, akkor csak a farmer, nincs alsó, laza bő fazonú farmerokat hordok, nagyon kényelmes, pl én farmer nadrágot alsóval együtt eszembe se volna fel vegyek, kellemes érzés szabadon lóg lengedezik a farmerba, sokan pl úgy vannak hogy farmert alsó nélkül fel nem vennének, pl egy melegítő nadrágot igen, igazából az nem túl jó pamut anyag szösz, fityma alá kerül, nem annyira jó, farmer esetében, ezzel gond nincs pamut vászon és az nem szöszöl, mivel vászon, leg jobb érzés szabadon.
2023. nov. 10. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!