Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van olyan, hogy nem vesztek fel alsónadrágot napközbenre?
Figyelt kérdés
Milyen érzés?2014. szept. 14. 16:10
3/15 anonim válasza:
Ritkán, de csak akkor, ha itthon vagyok, és épp nincs tiszta. Nem rossz végülis, olyan szabad érzés.
5/15 anonim válasza:
persze sokszor tolom olaszosan en is jobb szabadabb
6/15 anonim válasza:
Olyan érzés mikor póráz nélkül mászkálna a kutyád.
7/15 anonim válasza:
Szabadabb érzés, és úgy vettem észre, hogy nem fáradok el így nap végére. Sokkal üdébb és vidámabb vagyok, ha szabadon lengedezhet a husángom.:D
8/15 anonim válasza:
Ha itthon vagyok, általában nincs rajtam. Most sincs. Egész nyáron nem is volt rajtam itthon.
9/15 anonim válasza:
Én sem szoktam hordani ..... zavar az alsógatya .... mindíg valahól szorít vagy utban van :)
27/f
10/15 anonim válasza:
rajtam sosincs (pl most sem) és szeretek így lenni ;)
24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!