Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az ember fia, ha egy lány a következőt mondja neki?
Figyelt kérdés
Taszítom őt! Nincs épkézláb magyarázata arra, hogy miért taszítom. Régen nagyon kedvelt, nagyon jól megvoltunk, de most már taszítom őt!!! És nincs épkézláb magyarázata, minél kedvesebb vagyok vele, minél jobban figyelek rá, annál jobban rájön a hisztiroham, és egyre durvább dolgokat vág a fejemhez... Miért van ez? Meg lehet ezt magyarázni?2010. jan. 19. 12:18
11/15 anonim válasza:
Akkor ez a lány szimplán hülye. Feltűnési viszketegsége van. Ha legközelebb szidja magát, érts vele egyet! :)
13/15 A kérdező kommentje:
És azt mondja, hogy irritálóan nyomulok. Hát nem nagyon vágom ám, hogy mi abban irritálóan nyomulás, hogy megkeresem egy héten, és megkérdezem, hogy van, mi van, és ha esetleg elkezdi szidni magát, csúnyának tartani, akkor kijavítom. Sokkal több lánnyal sokkal kedvesebb vagyok, és sokkal több bókot kapnak tőlem, ők mégsem mondanak ilyeneket, szóval érdekes. És ráadásul ennél a lánynál régebben, még nyáron 10x ennyire nyomultam, mégsem zavarta...
Én jópár évvel vénebb vagyok nála, Ő 15 lesz nemsoká.
2010. jan. 19. 12:50
14/15 anonim válasza:
sztem nem szeret téged és nem is fog. ezért irritálja aközeledésed. Ennyi.
15/15 anonim válasza:
Vedd észre, hogy már megint nincs rajtad sapka. Ez nagyon irritálja! ( Mi a fittyf_szf akarsz tőle?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!