Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magamfajtának mi célja lehet az életben, ha párkapcsolatra alkalmatlan, a karrierépítéstől hányingere van, és a hobbija sem foglalja már le egyáltalán?
Figyelt kérdés
2014. szept. 12. 22:42
11/15 TallandThin Boy válasza:
Megértelek, de szerintem érdemes lenne valahogy küzdeni ez ellen. Mondjuk azt én sem tudom, hogy hogyan is kéne.
12/15 anonim válasza:
nem vagy te hülye gyerek szerintem,lehet kár lenne érted :D valóban elbszott egy világ,de valami célt találj magadnak,amit te annak látsz.
13/15 anonim válasza:
Megértelek. De egyre többen ébredünk és tudod sok lúd... Amúgy keress valamit, amiben örömöd leled magad miatt, nem másért, vagy más miatt. Tűzz ki valami célt, valósítsd meg, aztán tovább és tovább. Hajrá! Béke
14/15 anonim válasza:
Nem kell az élet céljának lennie, hogy karriert építs, de pénzre szükség van az élethez, egy társadalom tagja vagy, ha tetszik, ha nem. Előbb el kell fogadnod önmagad ahhoz, hogy azt, amivel elégedetlen vagy, meg tudd változtatni. Ne abból indulj ki, hogy mi nem vagy, hanem hogy mi vagy. Ezután, ha a társadalomban nem tetszik valami, akkor a lehetőségeidhez képest tehetsz érte. Ha már élsz, jobb békességben, boldogságban, harmóniában leélni, mint szenvedve.
15/15 anonim válasza:
nem tudom, mennyire aktuális még, és mi van veled, de szerintem nem változtatgatnod kéne a mostani helyzeteden, hanem új életet kezdeni. találd meg, ami leköt. pénzt bármivel lehet keresni, nem csak úgy lehet, hogy a multiknak dolgozol és aktakukac leszel a semmiért :) kutass, alkoss :) ami jólesik, ami TÉNYLEG jólesik! :) és ha azt csinálod, amit szeretsz, olyan körökben fogsz mozogni, akik hasonló érdeklődésűek, mint te. és akkor tuti h rád fog találni a szerelem is! egy olyan társ formájában, aki ugyanolyan kis bambi, mint te :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!