Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hulyitsek magamba egy pasit?
Evekkel ezelott kikosaraztam, viszont megtudtam rola, hogy nem kepes komoly kapcsolatot kialakitani a csajokkal, es nagyon fontos szamara a kulso.
Milyen ruhakat hordjak,hogy ne tudja rolam levenni a szemeit es belem zugjon
Legyszi ne osszatok ki, nem tudjatok,hogy mit eltem at eddig miatta...
21L
Szerintem semmikepp ne oltozz kirivoan. Oltozz noiesen, de megis takarjon ott ahol kell, es hangsulyozzon ott ahol kell. Szerintem hordhatnal pl. piros ruhakat, az a legvonzobb szin, lehet a pasi se fog rajonni, hogy mitol kezd el vonzodni :) (errol a neten utana tudsz nezni).
De mint tudjuk, ez ugysem feltetlenul ezen mulik... Nem biztos, hogy valaha is beled szeret, bar kivanom hogy ne igy legyen. De nem minden a kulso, vagy a ruha...sugarozz belulrol boldogsagot, szeretetet es az lesz a legnagyobb bolondito-fegyvered :)
Egyebkent tudom, hogy mit erzel. En is ugyanigy jartam volt.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!