Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nők körül forog a világ? MIért van mindenki elájulva tőlük? Engem pl nem annyira érdekelnek. Az se zavar hogy nincs barátnőm. Most akkor én beteg vagyok?
Figyelt kérdés
F/232014. szept. 12. 21:33
1/9 anonim válasza:
Inkább csak egy kicsit meleg, vagy aszexuális...
2/9 anonim válasza:
engem se érdekelnek annyira nem izgat ha nincs csajom! meg nem is kell most tartós kapcsolat se
3/9 anonim válasza:
Engem sem. Egy patronra jó ha akad, de amúgy felejtősek.
4/9 anonim válasza:
A nők számára meg a férfiak körül forog a világ. Azzal pedig nincs gond, hogy nem akarsz most kapcsolatot. Az ember életében vannak szakaszok, amikor jobban vágyik párra, és van amikor nem.
5/9 anonim válasza:
nem beteg, csak aszexuálisak
én ilyen pasi nem is csoda, hogy senkinek nem kell
6/9 anonim válasza:
nem vagyok asexuális csak nem érdekelnek a mai nők jól meg kell őket bassni csak annyit érdemelnek mást nem
7/9 Buford Tannen válasza:
Na de jók vagytok .. Mi ez itt,most a megkeseredett durci"haragszomazegészvilágra" gyülekezet? xD
8/9 anonim válasza:
nem haraxom csak a nőkre akik jól át basstak ezentul semmibe fogom nézni őket csak sex más semmi
9/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy kívánom a nőket, rohadtul kanos vagyok, k ivagyok éhezve. De ha meg lehetne szabadulni ezektől az söztönöktől gondolkodás nélkül, azonnal megtenném.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!