Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Furcsa kérdés lenne a randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa kérdés lenne a randin?

Figyelt kérdés

Vannak furcsa mániáim és nagyon szeretem a 0+ vércsoportot és szeretném, ha a pasimnak is ilyen vére lenne (már a gondolattól is végem van :). Furcsa megkérdezni egy első randin a vércsoportot (azért az elsőn, mert ha pl. B+ , akkor nem pazarolnám az idejét)?

köszi :)

2014. szept. 12. 20:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kiegészítve: ne a gyerekeddel akard a saját bűntudatodat jóvátenni. A leendő gyerekednek saját élete lesz, ne te akarj helyette élni és dönteni, mikor nagykorú lesz. 32N
2014. szept. 12. 20:38
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon beteges, már bocs. szerintem nem vagy normális.
2014. szept. 12. 21:07
 23/23 anonim ***** válasza:

Nemhogy furcsa, de inkább rémisztő, hisz nem tudná hova tenni az illető, és lehet rosszul is reagálna rá, vagy elképzelhető, hogy csak szimplán h-ülyének nézne.

Párom 0 Rh negatív, és rendszeres véradó volt, de már jó ideje nem, az Ő döntése volt, hogy ad és az is, hogy nem. Ekkor még nem ismertem. De sosem szabnám meg mit tegyen vagy ne.

Az enyém AB Rh negatív.

Ahogy írták is, ne így akard jóvá tenni. Ne akard a gyereked életét befolyásolni, hadd legyen az az ő döntése.

Amúgy is, a 0-ás hiába adhat vért mindenkinek, neki csak szintén 0-ás adhat.

Ha annyira segíteni akarsz/szeretnél, adj Te is vért, hisz az mindig jól jön a vérkészletbe.

[link]

Egy kis érdekesség, egyszer egy áruház parkolójában láttam, egy autónak az üvegére ragasztva két nevet és a vércsoportjukat.

2014. szept. 13. 01:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!