Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa kérdés lenne a randin?
Vannak furcsa mániáim és nagyon szeretem a 0+ vércsoportot és szeretném, ha a pasimnak is ilyen vére lenne (már a gondolattól is végem van :). Furcsa megkérdezni egy első randin a vércsoportot (azért az elsőn, mert ha pl. B+ , akkor nem pazarolnám az idejét)?
köszi :)
Szerintem ha meg fogod találni az igazit, akkor nem azt fogod nézni, hogy milyen a vércsoportja.
A kérdésedre válaszolva pedig: igen, szerintem furcsa.
"azért szeretem, mert majdnem mindenkinek adhat vért és így rengeteg ember életét meg tudja menteni"
- És ha Nagy Ő sosem adna vért, és nem is akarna?
Ezernyi más módja lenne annak, hogy jóvá tedd a dolgokat, de a lehető leghülyébb, hogy a saját beszűkült vágyad miatt leszűkíted a lehetséges jelentkezők. Még ha az emberek 1/3-ának ilyen a vére, akkor is luxus megengedni magadnak, hogy ilyen hülyeség alapján válassz valakit, hiszen amúgy is nehéz jó partnert találni. Mi van, ha egy bunkó lesz? Vagy nem akar gyereket? Akkor lőttek az álmaidnak.
Ehelyett a jótékonykodást elvonatkoztathatnád a párkereséstől, és nem ütköznének az érdekek.
Egyébként azért is hülyeség, mert 0+-t sem kaphat mindenki. Ennyi erővel ritkább vércsoportúakra is hajthatnál (tudom, csak erre fog majd érkezni valami akadékoskodó válasz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!