Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy srác festi a szempilláit középsuliban?

Figyelt kérdés

Csak szempillaspirált szeretnék. Volt, hogy már kifestettem, mikor mentem valamerre haverokkal szórakozni, de suliba még nem. Igazából nem rikító, csak sima fekete, észre se venni, csak azt, hogy vastagabbak a szempilláim és így jobban nézek ki sztem.

Ti szívatnátok emiatt osztálytársatok? Haverjaimat nem zavarja, vagy lehet észre se vették hehe

2014. szept. 12. 16:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
érdekes, buliban egyszer se szólt senki, sztem észre se vették, de ha gáznak gondoljátok, akkor lehet nem kellene erőltetnem és nem vok meleg, csak állítólag a vastagabb szempillák jobban bejönnek a csajoknak. semmi mást nem szeretnék magamra kenni.
2014. szept. 12. 17:21
 12/20 anonim válasza:

hahahha

hát szerintem inkább ne használj, engem tuti zavarna:D

hány éves vagy?:D

2014. szept. 12. 17:36
 13/20 BíborHorse válasza:

Szerintem a smink 100%-ban csak lányoknak való. Fiú ne sminkeljen, könyörgöm!

Ha meg nem is látszik, senki nem veszi észre, úgy teljesen felesleges.

De ha meglátnám a haveromat/barátomat a tükör előtt sminkelni, kirohannék a világból...

2014. szept. 13. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Hasznald nyugodtan.

Ideje kivetkozni ebbol a hulye szokasbol hogy csak egy no sminkelhet. Hasznalhatsz BB kremet es korrektort is melle ha nem tul szep a borod.:)

16L

2014. szept. 13. 17:10
 15/20 anonim válasza:
A csajoknak inkább a kedves, odaadó, kicsit rejtélyesebb fiúk jönnek beN kivéve ha plázacicát szeretnél... De szerintem se tedd fel ilyesmire az elkövetkezendő megítélésedet... A csajoknak nemhiszem hogy ez jönne be :) Jobban szeretik, ha egy fiú nem annyira rámenős, és kicsit titokzatosabb :)
2014. szept. 13. 19:05
 16/20 anonim válasza:
INKÁBB NE CSINÁLD MERT LEHET HOGY EMIATT EL FOGNAK ÍTÉLNI TÉGED.... A KORREKTOR AZ PATTANÁSOKRA JÓ ADD VALAMENNYI FEDÉST MINT AZ ALAPOZÓ.
2014. szept. 13. 19:13
 17/20 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsokat, nem vok csajos, meg meleg se, csak téll. így úgy érzem, hogy jobban néznék ki
2014. szept. 14. 02:48
 18/20 Korcsika válasza:
Figyelj én nem értek annyira a sminkhez de ha abban a szempillaspirálban nincsenek nagy darabok és nem lesznek a szempilláid között darabok akkor nem hiszem hogy feltűnik az hogy ki van festve.Amúgy meg hogy jön az arckrém a szempillafestékhez?Csak kérdem.
2014. okt. 6. 22:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Neeeeeeeeeeeeeeeeee mááááááár! Könyörgöm, férfiember vagy, az nőknek való, nem férfiaknak.

És nagyon látszik, h nem eredetileg olyan, mert míg 1 férfi a nőkön se veszi észre, addig 1 nő simán kiszúrja, h festett, nem "valódi". Hagyd a p csába ezt a dolgot, nem ettől fogsz bejönni senkinek!!! Különösen nem a nőknek, mert nem mindenkinek jön be a kefeszempilla a férfiakon. Nkm speckó bejön, de csak az eredeti, nem a festett, az olyan búzavirágos, nőknek valóóó!!!

Ui.: Ezer meg ezer bocsánat, ha tapló voltam...

2019. jún. 4. 09:55
 20/20 anonim ***** válasza:

A nők bírják a vastagot, de nem szempillába, hanem ...

20/nő

2019. okt. 2. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!