Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek melyik hajszín tetszik a legjobban a lányokon?
Figyelt kérdés
holnap megyek fodrászhoz és szeretnék egy kis változást azért kérdezem:D 16/L2014. szept. 12. 15:25
13/23 anonim válasza:
egy színű barna, világos barna, szőke, fekete vagy vörös :d
14/23 A kérdező kommentje:
hát köszi a válaszokat:) még várom őket:)
amúgy most szőkés vagyok inkább.
2014. szept. 12. 15:46
15/23 anonim válasza:
Én a seszínű hajammal is népszerű voltam a férfiak körében, de amióta vörös vagyok, még inkább. Bár a vörössel nem árt vigyázni, nagyon könnyen eltolódhat valamilyen rossz szín felé- narancssárga vagy bordó lesz belőle, nem vörös. Mindenesetre nekem bejött :)
16/23 A kérdező kommentje:
jajj és egyébként ombrét nem szeretnék:/ a vöröset meg már próbáltam úgy, hogy csak az alját és nem állt jól:/
2014. szept. 12. 15:51
17/23 anonim válasza:
Nálam ilyen a #1 haj... Tudom-tudom... Rib@*ncokra gerjedek. Bocsánat, ez van. Ha a homárokat nem ítélitek el, engem sem emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!