Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy fontos kérdés az előbb feldugtam a hüvelyembe az egyik ujjam és mikor kihúztam véres volt. Aztán még kétszer. Most van valami bajom? Valamit birizgáltam is belül. Lehet felsértettem?
Figyelt kérdés
légyszi csak normális válaszokat eléggé meg vagyok ijedve. és nem menstruálok..egyáltalán.még nem jött meg2010. jan. 18. 23:03
11/36 A kérdező kommentje:
hát én nem. majd ha lesz barátom az
2010. jan. 18. 23:10
13/36 anonim válasza:
Biztos nincs baj, ne aggódj....a kérdést meg köszönjük szépen riporter úr XDDDD
14/36 anonim válasza:
Nem történt semmi, ne aggódj.Begyógyul.
16/36 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes rendes válaszokat
2010. jan. 18. 23:13
17/36 anonim válasza:
akkor nem herr riporter
De a kérdésre visszatérve, ha igaz akkor felsértetted biztos.
18/36 anonim válasza:
Bocsi,de egy riporternek ez a dolga...kérdez!
Ez a mostani eset bizonyára megrázta!Ki fogja tudni heverni valaha is?
19/36 A kérdező kommentje:
most miért kell szemétkedned?
2010. jan. 18. 23:18
20/36 anonim válasza:
Attól hogy a hüvelyed oldalát piszkáltad,attól még lehet hogy a szűzhártyád szakadt be,vagy "el" ! Bár gondolom azt tudod,hogy hogyan is néz ki a szűzhártya...szerintem ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!