Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves, érzékeny és figyelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, érzékeny és figyelmes srác vagyok. A lányok nem szeretik az ilyen fiúkat?

Figyelt kérdés
15/f

2014. szept. 10. 23:31
1 2
 11/17 anonim válasza:

Hallod én is pont ien vagyok:D kedves érzékeny srác vagyok

Csak én 14 vagyok

2014. szept. 10. 23:44
 12/17 anonim ***** válasza:
inkább jobb neked a paraszt a tuskó , aki megaláz stb? veréb
2014. szept. 10. 23:45
 13/17 anonim válasza:
NEM!Mert a lányok az alfa hímet keresik.Tanuld meg.Ösztönből arra mennek.
2014. szept. 10. 23:49
 14/17 anonim ***** válasza:
ja.. az ilyen kedvességet felejtsed el, legyél paraszt stb ,az lesz a nyerő hidd el :)
2014. szept. 10. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
De! Csak Ő a szerelmem és csak az enyém :)
2014. szept. 11. 00:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ez úgy hülyeség ahogy van, mármint a kérdés is (bár még fiatal vagy és nem gond :) ) meg a válaszok. Ha Téged szeret a csaj, akkor azt fogja szeretni amilyen Te vagy, nem kell itt semmilyen viselkedési mintát követned.. ha most elkezdel bunkóskodni se biztos hogy "bevállik" mivel nem leszel hiteles. Rám általában azt mondják a csajok hogy bunkó vagyok (én inkább bátrabb jelzőt mondanám), ergó könnyen ismerkedek, de eddig még nem sikerült csak emiatt valakivel lenni. Azért ha komolyabb kapcsolatot keresel oda belekell magad is vinned, nem elég csak bunkónak lenni.. az a csaj aki meg erre vágyik az egy érzelmi roncs, az érzelmi intelligenciája a béka segge alatt van.. az ilyen nő engem kifejezetten taszít, szerintem érzékeny srácként Te nem ilyen nőre vágysz!
2014. szept. 11. 07:25
 17/17 anonim válasza:
#14 nem hinném...
2014. szept. 23. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!