Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent egy sráctól?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent egy sráctól? (angolul mondta)

Figyelt kérdés

Egyetemi bulin találkoztam egy iszonyat édes sráccal, aki Németországból jött ide tanulni, de én nagyon béna vagyok fiúügyben,mindig elpirulok, meg még sosem volt barátom nem is mertem volna odamenni hozzá, ő kezdett el velem beszélgetni, de nem teljesen értem, mit akart mondani azzal, hogy "youre a doll and you dont even know it". Aztán rámírt egyszer valami olyasmit, hogy "im drunk thats why i tell it to you but id fuck the shit out of you".

Mit akar tőlem?

2014. szept. 10. 21:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem kifejezetten barbibaba típus vagyok az XL-es fekete pólóban és fekete farmernadrágban :D

egyébként nem írtam neki vissza csak nem tudom hova tenni mi volt ez

2014. szept. 10. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:
mit jelent az, hogy "iszonyat édes" ez a srác? hogy néz ki?
2014. szept. 11. 00:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Pearl, ne haragudj, hogy ezt mondom, de tévedsz. A you're a doll egy kedves bók, olyasmi, hogy nagyon édes/szép vagy.

Szóval, kérdező, szerintem tetszhetsz neki, bár az utolsó mondata nagyon olyan, hogy csak meg akar dugni. Vagy tök részeg volt és talán szexnél többet is akar :)

2014. szept. 11. 04:01
 14/14 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2014. szept. 11. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!