Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak egy devil szemeteli tele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak egy devil szemeteli tele a netet vékony embereket fikázó írásokkal?

Figyelt kérdés

Sok 12-14 éves srác is olvas már a neten ezt-azt és bizony ha ilyen dolgokba botlik könnyen testképzavara lehet. Konkrétan lehet, hogy szarrá fogja enni magát miatta, elhízik, felmegy a koleszterinszintje és idő előtt elviszi a szíve. Férfiaknál egyébként sem ismeretlen az a jelenség amikor soha nem látják magukat elég izmosnak, aztán jön a kox, az egészségük meg rámegy.

Nem én találtam ki olvassatok utána: [link]

Ne adj Isten úgy dönt valaki, hogy véget vet emiatt az életének, enyhébb esetben csak zárkózott, emberkerülő lesz. Most egy nem rég kiírt, kérdésben egy 165cm magas 50kg súlyú lány úgy panaszkodik, mintha eljött volna a világvége. Miért kell kimosni az emberek agyát? Ha állandóan súlykolják beléjük a hülyeséget, maguk is be fognak kattani.

Itt nem rólam van szó, én most az egész világot akarom megtisztítani a testképzavartól, mint mentális betegségtől. Aki ilyen jellegű tartalmakat oszt meg neten azt le kellene sittelni, ezek betegséget terjesztenek olyanok mint egy vírus.

2014. szept. 10. 20:47
 1/8 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
Egy ördög?
2014. szept. 10. 20:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Lényegében igen.
2014. szept. 10. 20:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt minden a Sátántól való angyalom...
 4/8 anonim ***** válasza:
Igazad van ebben,tök felesleges az egész
 5/8 Költőnő? ***** válasza:
ez már nem is devil hanem egyenesen evil :)
2014. szept. 10. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kell foglalkozni azokkal, akik a külsejük miatt bántanak másokat. Nekem sem tetszenek a nagyon vékony emberek, mégsem bántom, vagy szólom meg őket. Ez ízlés kérdése, nem tetszhet mindenkinek mindenki és nem is tudunk mindenkinek megfelelni.
2014. szept. 10. 22:05
 7/8 Kisboltos ***** válasza:
Néha úgy érzem, hogy kezd ez a dolog rajtam is elhatalmasodni. Igaz még normális keretek között edzek és táplálkozok, de mikor beállok a tükör elé nem érzem magam elég jónak. 17 éves létemre jóval az átlag fölötti az izomzatom. Mindig dicsérnek meg látom, hogy néznek a strandon is, de sosem merek például szemkontaktust felvenni az illetőkkel. Az sem ritka, hogy nézem a többi fiút/férfit hogy van-e olyan, aki izmosabb lenne nálam. Szörnyen frusztráló érzés...
2014. szept. 10. 22:13
 8/8 anonim ***** válasza:
DEVIL! ALL HAIL TO THE GRAT LORD OF DESTRUCTION! ALL HAIL TO SATAN! :D
2014. szept. 12. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!