Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan utálhatnám meg akit szeretek?
Figyelt kérdés
Valami tipp vagy ötlet?2014. szept. 10. 20:00
4/13 anonim válasza:
az nem fog menni, akármit is tesz, csak akkor fogod megutálni, ha megöl... mondjuk már animében láttam rá ellenpéldát, de az nem a valóság
6/13 A kérdező kommentje:
Azért mert valószínű nem fogja sosem viszonozni. Egyszer folyamatosan próbál a közelemben lenni meg ilyenek, máskor meg szinte átnéz rajtam (szájhuzogatás meg ilyenek).
2014. szept. 10. 20:02
7/13 anonim válasza:
Attól még, hogy utálod, ugyanúgy szeretheted tovább. Sokszor nem ütik ki egymást az érzések...
8/13 anonim válasza:
Elég ha megbánt valamivel, akkor súlyos törés lesz és nem fogod már annyira kedvelni, szeretni.
9/13 anonim válasza:
Nyald meg az arcát váratlanul. Ha a reakció enyhe, kicsit később ismételd meg, ha megint nem háborodik föl, harmadszor is ismételd meg amikor nem számít rá. Ekkor már biztos olyan durva reakciója lesz, hogy megutálod.
10/13 anonim válasza:
). válaszoló megoldása nagyon mókás, de van benne valami. Ha olyan dolgokat teszel az ellen, akit szeretsz, mit tudom én sértően piszkálod és olyan dolgokat csinálsz, amit nem szeret (ide tartozik az arcnyalás, vagy mondjuk az övön alulra mért rugdosás, vagy például a bökdösés, lökdösés), akkor ő is olyan dolgokat fog csinálni, amiket te nem szeretsz, és így már kész is az utálat érzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!