Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tetszek neki, vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tetszek neki, vagy nem?

Figyelt kérdés

Az osztálytársam nagyon tetszik már vagy 5 éve... 2 éve kiderült, hogy én is tetszek neki. Oké. Sokszor voltam vele kosarazni, sétálni, és egy csomót beszélgettünk facebookon. Most itt azt kell tudni, hogy élőben nem nagyon beszélünk, sőt! Egyáltalán nem, esetleg, ha én leszek olyan kedves, és hozzászólok, mert ő olyan swag yolo, hogy csak facebookon ír rám minden nap, de élőben nem szól hozzám, mer' minek?

Az utóbbi év végén a legjobb barátjától tudom, hogy a bizonyos fiú nem tud dönteni, hogy ki tetsszen neki: én, vagy a legjobb barátnőm.

Ez (annyira) nem zavart, hiszen akkor is, és a nyáron is egész végig rám írt, és beszéltünk.

Viszont most év elején megtudtam, hogy tetszik neki valamilyen csaj. Jó, oké.. 2 nappal utána más tetszett neki. Hm.. hát jó.. 3 nap múlva már 4 lány is tetszett neki.. Mi van???

A kérdésem lényege most az lenne,hogy miért írogat még nekem, ha egyrészt már nem tetszek neki, és másrészt meg nem vagyunk nagy barátok (kicsik se...) ? Nekem viszont tetszik ő, és eléggé rossz érzés, hogy nem tudom...

(Tegnap azt írta,hogy egy csodálatos és gyönyörű lány vagyok. Most ez mi már?)

Hogyan tudhatnám meg, hogy miért írogat nekem, amikor semmi közünk egymáshoz?

2014. szept. 9. 21:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a helyedben vagy rákérdeznék, vagy megpróbálnám elcsavarni a fejét, ha tényleg tetszik, és vele akarsz lenni. Mármint ez a 21. század, a lányok is megtehetik az első lépéseket. Attól függetlenül, ez a srác nekem nagyon komolytalannak tűnik, de ha akkora nők bálványa lenne, már összejött volna valakivel, szóval ne félj : ) Szerintem tetszel neki, de valószínűleg abban a korban van, mikor a fiúk szeretik az agyukat játszani.
2014. szept. 9. 23:42
 2/2 A kérdező kommentje:

16 vagyok, és az osztályomban a fiúk tényleg érthetetlenek :/

köszi a választ! :)

2014. szept. 10. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!