Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Van egy fiu a suliba folyton szemezunk keressuk egymas tekintetet.Facebookon megboktem majd par honapra ra 2x visszabokott azota nem.
A baratnojenek is feltunt hogy nezeget engem.
Van baratnoje mar kb2-3 eve.
Szoval az erdekelne hogy tetszek neki vagy micsoda mert nem tudom hova tenni ezeket a dolgokat.:)
2014. szept. 5. 17:43
1/7 anonim válasza:
Te csak igy bökdösöd a pasikat? Látom el vagy mint a befőtt:DD
2/7 anonim válasza:
Hát ha kétszer is visszabökött, akkor biztosan tetszel neki!
3/7 anonim válasza:
Ha nem visszabökne, hanem jól megbökne, akkor biztos lehetnél benne, hogy bejösz neki. De így...
4/7 anonim válasza:
Gyakori szavak: suli, szemez, néz, tetszek neki...stb xD
6/7 A kérdező kommentje:
es van nala esely?
Persze nem fogok probalkozni mert nem rontok bele a kapcsolatukba mert tudom milyen meg amugy se probalkoznek.
Szimplan csak erdekel hogy van-e nala eselyem persze tudom hogy ott van a baratnoje es szereti meg stb de csak erdekel hogy igy mennyi az eselye.Mert hat ez igy persze hogy erdekel ha van egy fiu folyton keressuk egymas tekintetet es van baratnoje.Nem vaksagot fogadott veglis.:D
2014. szept. 5. 18:27
7/7 A kérdező kommentje:
???
2014. szept. 10. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!