Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha egy munkás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy munkás többször is figyelt már, mikor elhagytam a lakásomat?

Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek? Társasházban lakok, és egy velünk szemben lévő lakásban felújítanak, és beszerváltak pár "jómunkásembert". Már többször is azt vettem észre, hogy figyel az egyik, amikor hazaérek/elmegyek. Múltkor elbújt, és azt hitte nem veszem észre, hogy figyelt (elég nevetséges volt....). Szerintetek mit tegyek? Szóljak a gondnoknak? Rendőrnek? Vagy csak szimplán beképzelem magamnak és ne érdekeljen? Nem attól félek, hogy engem bántana, de nagyon nem akarom, hogy betörjön vagy valami....inkább beszerzek egy rottweiler-t itthonra és egy hangos hajókürtöt riasztónak :D Köszi a válaszokat :)

2014. szept. 9. 20:18
1 2
 11/17 Kálmix ***** válasza:
Egy riasztó nem árt, de még azt is érdemes megjátszani, hogy elmész a szokott módon bezárva mindent, közben valakid csöndben otthon marad aki szemmel tartja bentről az eseményeket. Aztán ha jönnének befelé finom kis meglepetés lenne a jómunkásnak :)
2014. szept. 10. 01:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Igen, amikor a második eset történt, én mindent ugyan úgy bezártam, de párom itthon maradt...de sajnos ő is dolgozik, így van, amikor üres a lakás :( Ma reggel is kint volt a házuk előtt...ijesztő fazon
2014. szept. 10. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar akkor a párod miért nem szól rá az illetőre?Én úgy érzem hogy nagyon félsz ettől a fickótól,és a párodnak egy ilyen esetben tennie kéne valamit.El kell küldeni az anyjukba az ilyeneket.
2014. szept. 23. 12:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Mert szerinte nem bámul....amikor ő velem volt (általában külön jövünk haza, nem sokszor fordulunk meg egyszerre az ajtónál :D) akkor nem merte ezt csinálni....
2014. szept. 25. 21:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez még nem indíték semmire. Maximum kérd meg egy barátodat vagy barátnődet, hogy kísérjen haza, míg tart a felújítás. Nem mondom, hogy ne vegyél róla tudomást, mert sosem lehet tudni, de azért ne pánikolj be. 24/F
2014. szept. 30. 19:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: most olvasom, hogy van párod. Akkor neki kellene megfigyelnie, hogy tényleg bámul-e téged. Ha igazad van, akkor viszont a párod elég gyáva nyuszi. Ha megfigyeli és tényleg látja, hogy bámul téged (én neked hinnék, mert a nők ezt ösztönösen megérzik), akkor fokozottan figyelnie kéne, és addig kísérni, míg nem végeznek.
2014. szept. 30. 19:14
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm a hozzászólást...az a baj, hogy pont most panaszoltam a barátaimnak, hogy már kb 1,5-2 hónapja tart a felújítás...már lassan kezdem unni. Mostanában azt a csávót, aki bámult többször is, nem látom, helyette van pár roma származású munkás, de képzeljétek el, kellemesen csalódtam bennük. Ezerszer kedvesebbek, mint az a bámulós ember (pedig akkor az ezek szerint valami főnök lehetett ráadásul...nevetséges). Szóval azóta a párom sem tudta "ellenőrizni" ezt a dolgot, mert nem láttuk az embert, de tuti nem szabadultunk meg tőle...asszem beszerzek egy gázpisztolyt :D
2014. szept. 30. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!