Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy munkás többször is figyelt már, mikor elhagytam a lakásomat?
Figyelt kérdés
Szerintetek mit tegyek? Társasházban lakok, és egy velünk szemben lévő lakásban felújítanak, és beszerváltak pár "jómunkásembert". Már többször is azt vettem észre, hogy figyel az egyik, amikor hazaérek/elmegyek. Múltkor elbújt, és azt hitte nem veszem észre, hogy figyelt (elég nevetséges volt....). Szerintetek mit tegyek? Szóljak a gondnoknak? Rendőrnek? Vagy csak szimplán beképzelem magamnak és ne érdekeljen? Nem attól félek, hogy engem bántana, de nagyon nem akarom, hogy betörjön vagy valami....inkább beszerzek egy rottweiler-t itthonra és egy hangos hajókürtöt riasztónak :D Köszi a válaszokat :)2014. szept. 9. 20:18
1/17 anonim válasza:
Előttünk is felújítanak. Merre laksz kicsi lány?
2/17 A kérdező kommentje:
első válaszoló: Magyarország elég nagy hely, nem hinném, hogy ugyanott lakunk....ráadásul ha előttem is és előtted is felújítanak, az azt jelenti, hogy egy házban kéne élnünk, erről meg nem tudok :D De nem ismerkedés céljából írtam a kérdést, hanem, mert tanácstalan vagyok :)
2014. szept. 9. 20:23
3/17 RRR válasza:
fotózd le feltűnően,már ha azért néz hogy betörjön
különben még félreérti:DDD
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi:DDD Jó ötlet :) Amikor "elbújt", és azt hitte nem látom akkor be kellett volna mutatni neki....kár, hogy később mindig okos vagyok :D
2014. szept. 9. 20:28
5/17 anonim válasza:
de hülye vagy mi van ha tetszel neki és azért figyel tn vagy!
6/17 A kérdező kommentje:
Aha, igen...az a jó, hogy így öltözködök: nadrág, nem is cicanadrág, és seggre simuló, hanem kissé buggyos, és egy kopott pulcsi, plusz napszemüveg, és copfba fogott haj :D gratulálok, ha valaki ezért bámul meg :D olyan ronda vagyok munkába menet, hogy ha valaki ezért megbámul azt csak sajnálni tudom :D
2014. szept. 9. 20:31
7/17 anonim válasza:
Honnan tudod? :) Legalább a régiót áruld el.
8/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm, de nem ismerkedni szeretnék, van párom (csak ő azt mondja, hogy hülye vagyok és nem akar betörni XD ezért kérdeztem meg ezt itt)
2014. szept. 9. 20:37
9/17 anonim válasza:
Jó kérdés. Mit akarhat? Ha betörni, akkor egy megfelelő zár meg riasztó azt meggátolhatja. Ha téged akar megtámadni, akkor gázspray. De az is lehet, hogy csak megbámul.
10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) Igen, szoktak megbámulni is utcán réti négerek meg hasonlók...de ez nem olyan volt. Van egy rács az ajtón + ablakon, amit nem lehet kiakasztani (úgy, mint a filmekben :D), szóval egy kicsit biztosabb a dolog...riasztót (+bizt.kamerát) szeretnék majd beszereltetni. Magamat kevésbé féltem, mint a tulajdonomat :D
2014. szept. 9. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!