Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több pedofil/pedofil hajlamú ember?
Mostanában egyre több ilyen kérdést látok itt...Nem értem,a szüleim sosem mesélték,hogy az ő gyerekkorukban ilyen lett volna.
Manapság viszont rengeteg ilyet hallok,látok,olvasok...
Kezdek félni.Általában a pedofilok a 13-15éves korosztályra hajtanak és én pont ide tartozok...
Miért lett egyre több pedofil?Javulhat még a helyzet?
Én már tényleg féle:/
14/L
Jó kérdés...
Szerintem a mostani tinik sokkal érettebbnek érzik magukat, több mindenre kaphatók, és ez tetszik a férfiaknak. Na meg a feszes cicik, popsik...
:S
olyan szörnyű olvasni ezeket,és akkor azt mondják,hogy "de olyan aranyos"...ááá:(
tudom,hogy az idősebb fiúkat kedvelik a lányok,mert általában mi hamarabb érünk.Nekem is bejönnek az idősebb srácok,de azok 17évesek kb.
köszönöm a válaszokat:)
szerintem ebben nagy szerepe van a médiának, hogy mondjuk az ilyen Miley Cyrus féléket sztárolják, tehát 16 évesen topless fényképezkedik stb.
mondhatom szinte mindenütt a 'sexy teen' imidzset sulykolják bele az emberekbe hát akkor nem kell csodálkozni...
jah még egy megjegyzés aki 15 évesre hajt az nem számít pedofíliának mert 14 év a beleegyezési korhatár.
hogy te hogyan ítéled meg az ilyet az már a te dolgod.
de mondjuk a nagyszüleim példája: nagymamám 17, nagypapám 27 éves volt mikor megismerkedtek. aztán persze össze is házasodtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!