Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van egyre több pedofil/p...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több pedofil/pedofil hajlamú ember?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több ilyen kérdést látok itt...Nem értem,a szüleim sosem mesélték,hogy az ő gyerekkorukban ilyen lett volna.

Manapság viszont rengeteg ilyet hallok,látok,olvasok...

Kezdek félni.Általában a pedofilok a 13-15éves korosztályra hajtanak és én pont ide tartozok...

Miért lett egyre több pedofil?Javulhat még a helyzet?

Én már tényleg féle:/

14/L

2010. jan. 18. 17:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
általában a lányok az érettebb pasikat kedvelik ezt a pedok kiis használják
2010. jan. 18. 17:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Régen ugyanennyi volt, csak nem kapott ilyen nyilvánosságot és előbb utóbb agyonverték.
2010. jan. 18. 17:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Gondolj csak az Árvácskára
2010. jan. 18. 17:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés...

Szerintem a mostani tinik sokkal érettebbnek érzik magukat, több mindenre kaphatók, és ez tetszik a férfiaknak. Na meg a feszes cicik, popsik...

:S

2010. jan. 18. 18:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Ugyan ennyi volt, csak régennem voltak anonymus oldalak, illetve unatkozó emberek, akik itt pedonak tettetik magukat.
2010. jan. 18. 18:01
 6/11 A kérdező kommentje:

olyan szörnyű olvasni ezeket,és akkor azt mondják,hogy "de olyan aranyos"...ááá:(

tudom,hogy az idősebb fiúkat kedvelik a lányok,mert általában mi hamarabb érünk.Nekem is bejönnek az idősebb srácok,de azok 17évesek kb.

köszönöm a válaszokat:)

2010. jan. 18. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyrészt nem biztos, hogy régen nem voltak, maximum kevesebbet beszéltek róla, másrészt meg valószínűleg annak is köze van hozzá h a mai 13-15 évesek úgy akarnak kinézni mint a 20 évesek és próbálnak úgy viselkedni amitől persze csak szánalmasak lesznek, de van akinek ez tetszik.
2010. jan. 18. 18:08
 8/11 anonim ***** válasza:
18.08-asnak igaza van
2010. jan. 18. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
9%
Ja, meg a mai liberalizmusban lassan már "trendi" dolog buz|nak, pedofilnak, hasonlónak lenni.
2010. jan. 18. 20:09
 10/11 anonim ***** válasza:

szerintem ebben nagy szerepe van a médiának, hogy mondjuk az ilyen Miley Cyrus féléket sztárolják, tehát 16 évesen topless fényképezkedik stb.

mondhatom szinte mindenütt a 'sexy teen' imidzset sulykolják bele az emberekbe hát akkor nem kell csodálkozni...

jah még egy megjegyzés aki 15 évesre hajt az nem számít pedofíliának mert 14 év a beleegyezési korhatár.

hogy te hogyan ítéled meg az ilyet az már a te dolgod.

de mondjuk a nagyszüleim példája: nagymamám 17, nagypapám 27 éves volt mikor megismerkedtek. aztán persze össze is házasodtak.

2010. jan. 18. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!