Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Lenne kedvetek 13 eves sraccal ismerkedni? Kort es facebook nevet is írjatok legyszi!
Figyelt kérdés
Orulbek ha lenne olyen2014. szept. 8. 21:02
2/11 A kérdező kommentje:
Ja:D
2014. szept. 8. 21:04
3/11 anonim válasza:
14 l sz,tem fekudj le aludni en is alszom joejt :)
4/11 anonim válasza:
Én nekem nemsokára alvás idő, pedig 21 éves vagyok. :D
Szóval Te neked már nagyon aludnod kellene.... jó éjt. :)
5/11 anonim válasza:
Józan vagy kisfiam?! Nevet kérsz egy anonim oldalon meg elérhetőséget? ÚRISTEN!!!!
6/11 A kérdező kommentje:
Komolyakat pls
2014. szept. 8. 21:07
7/11 A kérdező kommentje:
Privatba gondoltam
2014. szept. 8. 21:09
8/11 anonim válasza:
Szia életem ! Szerintem korai még ,hogy ilyeneken járjon az eszed ,ne akard kellemetlen,kínos helyzetbe hozni magadat ! Ráérsz még bőven .. ne akarj kis felnőtt lenni ! Jó tanulást ! 33/N
9/11 anonim válasza:
nekem lenne kedvem ismerkedni amugy a kérdés kiirása óta változott az életkorod?
10/11 BalaZS7 válasza:
Ne légy fészbúk q* rva, szerintem a lakóhelyeden is lelsz barátokat:) sok sikert! Nem a neten kell élni! [És ez nem egy okoskodás csak egy jó tanács ;)]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!