Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook-on ismerkedni, ott élnek az emberek?
Helló
az a gondom hogy facebook-on akkarnák ismerkedni de mivel nem lájkolnak agyon ezért egyszerüen nem is beszélnek vellem.De mikor élőbe látnak meg mégis megnézznek ,idáig 1 barátnöm volt és most hogy újra szingli vagyok kb eltelt több mint 1 év és szeretnék másik barátnöt .De bírom hogy egy csaj akkor jó vagy akkor valaki ha kap 100 Lájkot a képéhez X"D Én ezt semmibe nézzem .Hogy ismerkedhetnék mert én nem vagyok a facebook élet mestere és nem is akkarok az lenni,volt barátnömmel is élőbe ment minden,csak mikor nem találkoztunk akkor beszéltünk msn-en.
Hát ez így van.
Van előnye és hátránya.
Ez azért van mert ha nincs előtted az illető akkor nyíltabb vagy.
Több mindent elmondasz neki. Ez olyan mintha valakit a háta mögött beszélsz ki de a szemébe nem mered mondani. Képletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!