Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy angol tanárt milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy angol tanárt milyen izgató szöveggel lehet beindítani?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy nagyon kedves és csinos angol tanárnőt,olyan 28-29 éves lehet,a haverjaimnak is bejön.Éppen érettségi előtt állunk,mármint ebbe az évbe kéne/kellene érettségiznünk.Olyan jó segge van (már elnézést a szóért,de még ilyen szexi tanárnőt nem láttam).Szóval kéne olyan szöveg amivel enyhén lehet célozni,mondjuk a szexre.

2014. szept. 8. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Teljesen normalis, hogy egy tanarodba beleszeretsz. (Egyebkent lanyoknal gyakoribb.) Szerintem fel van ra keszulve, szoval ugysem lesz semmi eselyed.

Viszont ha viccelodni akarsz vele, akkor ajanlom a Monty Python-fele Dirty Hungarian Phrasebookot (felteve, hogy ismeri):

Do you want to come back to my place bouncy-bouncy?

If I said you have a beautiful body, would you hold it against me? I'm no longer infected.

2014. szept. 8. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
#8: Bocs, de már maga a kérdés is hülyeség. :D
2014. szept. 9. 00:25
 13/13 anonim válasza:
52%
Szerintem legyél jó fej órákon, nevettesd meg, érd el hogy bírjon, és az érettségi után a banketten mozdulj rá. Ott a tanáraitok is veletek fognak inni, és egy becsiccsentett fiatal tanárnénit simán meg lehet fektetni, főleg hogy akkor már nem is leszel a diákja.
2014. szept. 11. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!