Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ez titeket zavarna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez titeket zavarna?

Figyelt kérdés

Egy depressziós fiú vagyok, aki újra szerelmes lett a régi barátnőjébe. Írtam hozzá egy zongora darabot, verset.

Ti hogyan reagálnátok, ha mondjuk az exbarátotok ilyeneket tenne, a tudtotok nélkül, majd kiderülne?

16/f

2014. szept. 7. 23:21
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Hidd el, hogy nem fogja érdekelni.
2014. szept. 7. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
16 évesen miért vagy depressziós?
2014. szept. 7. 23:23
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
16 évesen már depressziós vagy? Mi lesz később mikor ennél milliószor nagyobb problémáid lesznek?
2014. szept. 7. 23:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem nagy feltűnés a mostani pejoratív társadalomban depressziósnak lenni. Főleg ha az ember kissé koravénnek mondható. Traumák okozták még régebben, azóta vagyok depressziós. Most nyáron kialakult bennem egy plátói szerelem e lány iránt.
2014. szept. 7. 23:28
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Azért depressziós, mert így alakult a kémia a fejében, nem feltétlenül kell ehhez kiváltó ok, ti okosok!

Am nem hatna meg, nem véletlenül lesz vki az exem.

2014. szept. 7. 23:29
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez sok szempontból fura. Még ha 16 évesen depis is vagy, mennyire lehet "régi" a szerelem, és hogy lehet valaki "újra" szerelmes?? Meg ok, hogy írsz egy darabot. :) Legyen, elhiszek mindent, érzékeny lelkű vagy, de ki kell ábrándítsalak. Ha valaki már nem szeret, és te mégis így közeledsz hozzá, annak komplett operát is írhatsz, csak rontasz a helyzeten.
2014. szept. 7. 23:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Még régi emlék, 5-8-ban eléggé egyéntelen, felszínes ember voltam. Ő naív, aranyos, bájos és nem tudta jó darabig elhinni, hogy szakítottam vele, még fél év után is rákérdezett hogy vége van-e.

Nyáron nosztalgiáztam kicsit a magány gyönyörű mámorában, filozófiával foglalkozva. Eszembe jutott, s nagyon megsajnáltam.

2014. szept. 7. 23:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Hat az attol fugg,hogy szerelmes-e meg beled. Ha igen akkor biztosan meghatja. De figyelmeztetnelek ra,hogy ha csak szanalombol akarsz vele egyutt lenni ujra es nem azert mert ismet erte dobban a szived akkor felejtsd el nagyon gyorsan! Ha belegondolsz,hogy a szakitas mennyire megviselte akkor ugy hiszem mar abbol amit mondtal magadrol meg ahogy irsz eleg erett vagy hozza,hogy belasd nem jatszadozhatsz kedvedre egy lany szerelmevel.

17/L

2014. szept. 8. 02:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Persze, ezt én is tudom. Nem szánalomból lennék vele.
2014. szept. 8. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!