Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Van olyan nő az életetekben, akivel nem vagytok együtt, de képtelenek vagytok elfelejteni, szeretitek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hosszú idő után sem tudjátok kiverni a fejetekből.2014. szept. 7. 17:16
11/21 anonim válasza:
Van, depressziós vagyok miatta.... Olyan lány biztos nincs még egy, mint ő. Amikor beszéltünk azt gondoltam, hogy ő a másik felem.
12/21 anonim válasza:
kb. 3 éve még nagyon jóban voltunk aztán lett pasija velem nem beszélt nehéz is elfelejteni mert majdnem minden nap találkozunk de már csak köszönünk.
13/21 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom :S
2014. szept. 7. 17:24
16/21 anonim válasza:
Van! Az ex baratnom az! 22012 Marciusban szakitott 7 ev utan es a haverommal jott ossze. A napokban beszeltunk telon mert meg hozza jutottam a szamahoz, kivancsi voltam mi van vele. Ja igen en pesten vagyok par honapja es 250 km van koztunk. Persze kerdezte h honnan tudom a szamat.... na de kiderult h a nyaron szakitott a mostani baratjaval vagyis mar ex, egyutt laknak de nem sokaig... tobb mint egy orat beszeltunk telon.... es azota elegge felkavart a dolog es mintha szeretnem es akarnam ujra annak ellenere ami tortent. Mondram neki ha itt jar pesten akkor keressen fel, azt mondta h oke.. ez nem tudom hh komolyan mondhatta e! Szerintetek? Kesobb mondtam neki h oktoberben jojjon fel es elmegyunk ide oda... azt mondta h messze van es nem tudja de lehet benne van... szerintetek komolyan mondta? Aztan mondta h ugye nem fogom allandoan telon hivni mert nem nagyon akar beszelni velem... amugy a teloba jol eldumaltunk... es meglepodott. kerdezte is hogy hogy gondoltam ra..? Nem zudom kicsit zavaros az ex is, fura....amikor letettuk a telot mondtam neki h ha valami van akkor szamithat ram es segitek neki. eleg rossz anyagi helyzetbe van a fosulit is abba hagxta es messze megy gyarba melozni ahol van szallas. na mindegy. csak o jar a fejembe napok ota!
20/21 anonim válasza:
Van. Reménytelen a szitu, mert az általa adott lehetőséget elbaltáztam, de még mindig sokat gondolok rá és talán megvan még a kölcsönös vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!