Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a pasik? 13/L
Figyelt kérdés
Omegle.com-on szoktam lenni..sok a pasi ott..És az elején normálisak,s nem kell sok,és megkérdezik,hogy meg e mutatnám a mellem vagy az alakomat vagy a popsimat vagy azt..Én nagyon szépen mondom,hogy ez már zaklatás,meg semmi közük hozzá,hogy én nekem mim milyen..nem fogadják el,hogy nem mutatok semmit,és kilépnek..
Ui:14-26 közötti srácok/pasik!!
2014. szept. 7. 14:21
2/12 anonim válasza:
gondolom az odajárók nagy része ilyen céllal látogatja az oldalt...te pedig jól teszed, hogy nem mutogatod magad nekik...
3/12 anonim válasza:
Mert aki ilyen anonim oldalra jár csevegni, sokan közülük szórakoznak.
Látogass inkább a te életkorodnak megfelelő oldalakat.
4/12 anonim válasza:
mi ez a szar oldal? inkább cleverbot azon lehet hülyülni és inteligens géppel beszélsz
6/12 anonim válasza:
Mert egy naiv kislánynak néznek...
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Most már megpróbálok fel nem menni arra az oldalra!!
2014. szept. 7. 14:32
8/12 anonim válasza:
hogy találtál te ilyen embereket? 1 perce beszélek ezen de eddig csak azt kérdezték melyik a kedvenc csokim mert ő nem tudja milyet egyen :D
9/12 anonim válasza:
Legalább már "ismerek" egy erkölcsös 13 éves lányt! Mert valljuk be, nem sok van manapság...
10/12 Solarian válasza:
Nagyon egyszerű. Mert omeglen nagyon sok magának maradt perverz állat van, aki így próbálja kiélni magát. Minden fiatal lány figyelmébe ajánlom hasonló dolgokkal kapcsolatban Amanda Todds történetét. Tökmindegy mit igérnek, a gép másik felén egy vén perverz pedofil van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!