Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek helyes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek helyes és magas fiúk?

Figyelt kérdés
Csomó helyes fiú ismerősom van de mindegyiknél magasabb vagyok...
2014. szept. 6. 14:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"te mindig ezt csinálod :)"

Te meg újra azt a megoldást választottad, hogy a kicsit is kényelmetlen kérdésekre nem válaszolsz.

"ki akarod kényszeríteni, hogy indoklásokat adjak totál egyértelmű dolgokra,tuti ügyvéd vagy ........"

Miért érzed úgy, ha felteszek pár kérdést, hogy megértsem, hogy miért gondolkozol úgy ahogy, vagy miért vonsz le bizonyos - számomra meglepő - következtetéseket, akkor azzal "kikényszeríteni" akarom, hogy válaszolj?

Bármire is válaszolni - akár itt, akár bámikor az életben - nem kötelesség, pusztán lehetőség. Másrészt az is elég beszédes már önmagában, ha valaki válasz nélkül hagy egy-egy neki feltett kérdést.

A "tuti ügyvéd vagy" nem talált. Még csak a közelében sincs annak, amivel foglalkozom. :-)

(Mondjuk azt nem is értem, hogy hogy feltételezhettél rólam ilyen végzettséget, mikor épp te állapítottad meg múltkor, hogy nehéz a felfogásom. :-)))

Jut eszembe az "egyértelmű dolgokról", arra a kérdésre is azért nem válaszoltál, amit a "minek nőttél nagyra???" kérdésed kapcsán szerettem volna tudni, vagyis hogy szerinted valaki mégis hogy tudná befolyásolni, hogy milyen magasra nőljön, mert ez is olyan egyértelmű dolog, amit mindenkinek illene tudnia magától? :-)

"nektek: a többségnek."

Nem hinném, hogy a nők között kisebbségben lennék azzal a véleményemmel, hogy egy férfi értékét, vagy éppen férfiasságát nem a testmagassága határozza meg.

De ha te máshogy látod, akkor elfogadom, hogy te ezt tapasztalod.

'Velem mindenki jól mutat pl,bárki."

Ha melleted még egy általad "ocsmánynak" és "ritka rondának" tartott magas nő is jól mutat, akkor elég különleges pasi lehetsz. :-))

"ha ennyire mind1, hogy kit mit gondol,róluk,akkor téged miért érdekel, hogy én mit gondolok másokról? most vágd rá gyorsan, hogy dehogy érdekel!!! de akkor minek kérdezel rá mégis?"

Nem tudom, ezt miért kérdezed azok után, hogy én egyetlen olyan kérdést sem tettem fel neked, ami erre vonatkozott volna. (Most utólag, figyelmesen újra olvasva őket sem találtam egyet sem köztük.)

De megköszönöm, ha idézed, hogy szerinted melyik kérdésem vonatkozott arra, hogy te mit gondolsz másokról.

"és szomorúan látom azóta sem használod a helyesírás javítót :(( ejnye."

Nem, mert bízom a helyesírásomban. Úgy látod talán, hogy gondok vannak vele? :-)

2014. szept. 6. 23:03
 22/25 anonim ***** válasza:

csak te találod ki, hogy nem válaszolok...

"Miért érzed úgy, ha felteszek pár kérdést, hogy megértsem, hogy !!!miért gondolkozol úgy ahogy!!!".....

:) itt beismered.

"Nem tudom, ezt miért kérdezed azok után, hogy én egyetlen olyan kérdést sem tettem fel neked, ami erre vonatkozott volna. "

itt meg adod az értetlent...

nyilván viccből mondtam az ügyvédet,de te is csak forgatod a szavakat,bonyolítasz egyszerű dolgokat.

csak forgatod, hogy neked "dolgozzanak",attól még soha nem lesz igazad,sajnos.

egyébként lehet befolyásolni akár! kevés és silány minőségű étel,komolyabb rendszeres fizikai megerőltetés....Bármi bajod van hozzám fordulj,mindenre tudom a megoldást.

Ha már ennyire érdekelt a tudományos része,(ásít)

Te meg ezt, nem először teszed,legalább 4x-er hozzám intézed a mondandódat,vagy megjegyzést teszel dolgokra,úgy, hogy köze sincs a témához,a múltkori csúnya beszéd szex közben kérdésnél,is megjelentél mint a csoda, csak azért, hogy okoskodj egyet,te kit harapnál meg, meg hol, ha ilyet mondana mint én :) (bár az tetszett több ilyen kéne) harrr!

Ha valaki akar tudni valami rám ír, én meg elmondom hogy látom a dolgokat,vagy inkább nem :)...de ha nem érdekli semmi, ne célozgasson, mert nincs célja nincs értelme,meg gyik szabály ellenes,és a szabályok mindenkire vonatkoznak! :)

"Ha melleted még egy általad "ocsmánynak" és "ritka rondának" tartott magas nő is jól mutat, akkor elég különleges pasi lehetsz. :-))"

akivel én összhangot találok,mert nekem nem csak a külső fontos,kicsit magasabb szinten vagyok ebben is mint az átlag ,szóval aki nekem fontos, az hidd el még ha 2 fejet növeszt akkor is k*urva jól fog kinézni velem nem érdekel más véleménye,soha nem érdekelt.De ízlésem van.

2014. szept. 7. 15:30
 23/25 anonim válasza:
60%

Kedves kérdező! :)

Én 184 cm magas lány vagyok, és szintén győri. Győr tele van helyesebbnél helyesebb 185+-os pasikkal, meglep, hogy nem találkoztál még eggyel sem. Nem lehetséges, hogy túl magasak az elvárásaid? Mellesleg nem áz, ha mindegyiknél magasabb vagy,csak ne 10 centivel legyél magasabb. Szerintem egy 182+-os pasi mellett is jól mutatnál már, csak nem kell magassarkút húzni.

2014. szept. 7. 15:54
 24/25 anonim ***** válasza:
56%
Az előttem szólónak teljes mértékben igaza van. Én 182 cm vagyok, Győr mellett élek, de tényleg sok helyes, magas pasi van. Valószínűleg rossz helyen keresgélsz! Hány éves vagy? Ha korombeli, akkor tudok adni pár tuti tippet stb.
2014. szept. 7. 15:58
 25/25 anonim ***** válasza:

# 22

"csak te találod ki, hogy nem válaszolok..."

Ha szeretnéd látni, hogy ez az állításod megfelel-e a valóságnak, akkor - ha van kedved és időd - számold össze, hogy a 19. hozzászólásomban neked feltett kérdések közül hányra válaszoltál, és hányra nem. :-)

De mint írtam, szerintem nincs azzal semmi baj, ha valaki nem válaszol valamire, akár itt, akár bármikor más élethelyzetben.

"Miért érzed úgy, ha felteszek pár kérdést, hogy megértsem, hogy !!!miért gondolkozol úgy ahogy!!!".....

:) itt beismered.

Tényleg? :-) Figyelj, remélem, nem gond, de így ismeretlenül is feltételezem rólad, hogy egyrészt tudsz figyelmesen olvasni, másrészt tudsz különbséget tenni aközött, hogy MIT (gondolsz másokról) és MIÉRT (feltételezel bizonyos dolgokat, és jelented ki őket tényként)? :-)))

Ezt kérdezted tőlem: "akkor téged miért érdekel, hogy én mit gondolok másokról?"

Te - mint máskor is - már egyértelműen leírtad a hozzászólásodban, hogy MIT gondolsz másokról (jelen esetben a magas nőkről). Én semmi ilyesmit nem kérdeztem.

A kérdéseim - amire szerinted válaszoltál - így kezdődtek:

Kire érted azt, hogy "nekted"? (Erre valóban válaszoltál is.)

"Szerinted például rólam tudhatod, hogy ...."

"Mire alapozva feltételezed rólam, hogy ..."

"akkor szerinted mennyire jogos a kritikád ...."

"Szerinted ennek a kérdésnek amúgy mennyi értelme van?"

(Ez utóbbit a "minek nőttél nagyra???" kérdésed kapcsán tettem fel- erre mondjuk nem is vártam választ, és nem sok reményt fűztem ahhoz, hogy megosztod velünk azt a módszert, amivel valaki az általa ideálisnak tekintett testmagasságnál megállítja magát a növedekésben.)

Nem hinném, hogy a hozzászólásaim tartalmára és a bennem felmerülő kérdésekre komolyabb befolyást gyakorolna az életmódom (ráadásul figyelek az egészséges, változatos táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra), de köszi, hogy felajánlottad, hogy kérdezhetek. Ha tényleg mindenre tudod a megoldást, akkor egyszer még jól jöhet a lehetőség! :-)

Annál a múltkori témánál, amit felemlegettél, azért írtam azt a poénos megjegyzést, mert az eddigi tapasztalataim szerint az itteni felhasználók többségnek van humorérzéke.

"Ha valaki akar tudni valami rám ír, én meg elmondom hogy látom a dolgokat,vagy inkább nem :)"

Ha valakinek a hozzászólásával kapcsolatban merül fel bennem valami kérdés, akkor azt a nyílt fórumon szoktam feltenni. A privát üzenetküldési lehetőséget meg arra használom, amire való.

...de ha nem érdekli semmi, ne célozgasson, mert nincs célja nincs értelme, ....

Szerintem nem célozgattam. Van, amiről leírtam a véleményemet, és többségében egyszerűen kérdéseket tettem fel. :-)

2014. szept. 8. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!