Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek helyes és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsenek helyes és magas fiúk?

Figyelt kérdés
Csomó helyes fiú ismerősom van de mindegyiknél magasabb vagyok...
2014. szept. 6. 14:58
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
győri édes :)
2014. szept. 6. 15:46
 12/25 anonim ***** válasza:
én Békéscsaba! ismi? :D
2014. szept. 6. 15:48
 13/25 anonim ***** válasza:
44%
193 cm/jóképű. Tessék vannak.
2014. szept. 6. 16:29
 14/25 anonim ***** válasza:

# 4

Pedig ha tudnád hogy hány magas pasinak tetszenek a magas nők azokkal a formás hosszú combjaikkal! :-)

2014. szept. 6. 17:26
 15/25 anonim ***** válasza:
Miért nincsenek olyan nők akik nem felszínesek?
2014. szept. 6. 17:46
 16/25 anonim ***** válasza:

# 4

"minek nőttél nagyra???"

Te milyen magasra növesztetted magadat tudatosan? :-)

2014. szept. 6. 17:48
 17/25 anonim ***** válasza:

4

néha bírom a hozzászólásaidat,de ezt most nagyon nem!!

2014. szept. 6. 17:55
 18/25 anonim ***** válasza:

86%

nektek is csak a magas pasi, férfi.:)..erről ennyit.

én se vagyok alacsony,de groteszknek látom a magas nőket,erre még magassarkút vesznek fel mint valami gólyalábas bál,totál hülyén néz ki.

egy nő törékeny nőies,gyenge,legyen már.

2014. szept. 6. 18:12
 19/25 anonim ***** válasza:

# 18

"nektek is csak a magas pasi, férfi.:)..erről ennyit"

Kire érted azt, hogy "nektek"?

Szerinted például rólam tudhatod, hogy az én szememben ki a férfi? :-)))

Mire alapozva feltételezed rólam, hogy csak egy bizonyos testmagasság felettek tekintek valakit férfinak? :-)

"ocsmány ha egy nő magas,ritka undorító szerintem...."

Nincs azzal semmi baj, ha ilyennek tartod a magas nőket, csak akkor szerinted mennyire jogos a kritikád azokkal nőkkel szemben, akiknek a szemében - a te szavaiddal élve - "csak a magas pasi férfi"?

"én se vagyok alacsony"

Gondolom, értetted, hogy azt a kérdést nem azért tettem fel, hogy megírd a konkrét testmagasságodat, csak iróniának szántam a "minek nőttél nagyra???" kérdésedre.

Szerinted ennek a kérdésnek amúgy mennyi értelme van?

De ha neked van működő módszered a saját testmagasságunk szabályozásra bármely életkorban, akkor oszd majd meg velük légy szíves! :-)

"de groteszknek látom a magas nőket,erre még magassarkút vesznek fel mint valami gólyalábas bál,totál hülyén néz ki"

Szerintem a lényeg az, hogy ők jól érezzék magukat a bőrükben. Nem mellesleg valószínűnek elég sok férfinak tetszenek így, mert nem csak egyedül látok ilyen nőket itt-ott.

"egy nő törékeny nőies,gyenge,legyen már"

Én mondjuk 155 centi körüli nőből is láttam már igen robosztus testfelépítésűt, és magas nőkből is láttam sok karcsú, törékeny testalkatút.

Másrészt a férfiak között is nagyon nagy különbségek tudnak lenne testalkatra, nem biztos, hogy mindenki mellett egy alacsony, törékeny nő mutatna jól, nem beszélve arról, hogy a férfiak közül is mindenkinek máshogy néz ki álmai nője.

De szerintem ezt te is tudod. :-)

2014. szept. 6. 19:43
 20/25 anonim ***** válasza:

te mindig ezt csinálod :)

ki akarod kényszeríteni, hogy indoklásokat adjak totál egyértelmű dolgokra,tuti ügyvéd vagy,egy "energia vámpír",a múltkori metszőfogas téma után meg különösen ebben hiszek :))))))

nektek: a többségnek.

sablon minták,a többségnek ugyan az jön be.Nem nagy rejtvények a mai nők,hogy olyan ki ismerhetetlenek lennének, 2perces logikai feladat nagy részük...:D még annyi se.

kit érdekel, ki mellet ki, hogy néz ki ? ha jól kijönnek,akkor ugyan mind1.Velem mindenki jól mutat pl,bárki.Az más kérdés, hogy van ízlésem,és ezt megosztottam :)

ha ennyire mind1, hogy kit mit gondol,róluk,akkor téged miért érdekel, hogy én mit gondolok másokról? most vágd rá gyorsan, hogy dehogy érdekel!!! de akkor minek kérdezel rá mégis?csak mert senkit nem zavart itt rajtad kívül :)

ki kell állni az esőre vagy ne :))

és sok értelme van,100xor több mint a kérdésnek.Bár ez nem dicsekedni való dolog.

és szomorúan látom azóta sem használod a helyesírás javítót :(( ejnye.

2014. szept. 6. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!