Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy sráccal de félek hogy csalódás ér. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
azért félek mert az exeim után úgy érzem megtaláltam végre azt aki teljesen én vagyok.. bármiről tudunk beszélgetni, külsőre is az ideálom és az egész túl tökéletes, néha el se hiszem..2014. szept. 6. 13:49
1/4 anonim válasza:
Örülj neki, hogy megtaláltad. Legyél vele inkább, ne ilyeneken aggódj.
2/4 anonim válasza:
Semmi sem tart örökké úgyhogy most élvezd!
3/4 A kérdező kommentje:
#1 igazad van, köszi! :)
2014. szept. 6. 13:56
4/4 anonim válasza:
Pozitívabban állj hozzá a dologhoz,ha véget is ér valamikor akkor se sírj inkább örülj ,hogy megtörtént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!