Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ez a gondolat?

Figyelt kérdés
Engem ha visszautasít vagy elküld egy lány, akkor mindig rám jön egy bosszúállási vágy, hogy zaklatnom kell és neki is fájdalmat kell okoznom ezzel.
2010. jan. 18. 09:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

A dühöt és haragot nagyon nehéz elnyomni ezt megértem,de ne a bosszúra fordítsd és tartogasd ezt az energiát.Én a helyedbe pozitív dologba fektetném ,és keresnék mást aki szebb és jobb és akiből erőt meríthetsz.Hidd el jobban megéri mert abból profitálhatsz jó értelemben.A bosszúból nem.A harag nem mindig jó tanácsadó.És csak kivesz belölled.

Egy pszichológus

2010. jan. 18. 09:58
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
pszichológus!!! SÜRGŐŐŐSEN!! xd
2010. jan. 18. 12:11
 13/21 anonim ***** válasza:
19%

Tudjátok én csak azt nem értem h a mercivel bömbivel szaladgáló nagyképű bunkó gazdag gyerekeket miért nem utasítják soha vissza?????????????????????????

Persze tudom a nőket nem érdekli a pénz?

2010. jan. 18. 12:13
 14/21 anonim ***** válasza:

hahahahhaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

ez jó volt

2010. jan. 18. 12:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Ez nem normális,ezt te is tudod.Ha nem változtatsz ezen,lehet,hogy egyszer rosszul fogsz járni,egy másik pasi keze által.
2010. jan. 18. 13:10
 16/21 anonim ***** válasza:

ki kezdte el a pénzes dolgot, ? hat emeletes ökör volt aki azt állította, hogy pénz nélkül is lehet boldog lenni meg, hogy a nők nem a pénzre hajtnak... tegyék újságba a kommentem vagy akármi de hüjeségekkel ne szépelegjenek a nagyokosok.

Ja én nem vagyok normális beismerem, de akkor nem csak nekem kell ezt beismerni.

2010. jan. 18. 14:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Na én meg lány vok, de ugyanezt érzem, ha visszautasít/dob egy pasi :S
2010. jan. 19. 22:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem normális csak érthető hiszen sérti az önértékelési dolgaidat. Mit jelent a bosszúállás? Mit teszel neki?
2010. jan. 20. 15:55
 19/21 A kérdező kommentje:
Egyszerűen én nagyon utálom a kudarcokat, néha olyan érzésem van, hogy zaklatnom kell állandóan, addig míg rosszul lesz teljesen, és néha szexuális zaklatásra is gondolok.
2010. jan. 20. 20:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Na az viszont már beteges! Ezzel már tényleg fordulj pszichológushoz!!! Szexuális zaklatás? Most ez komoly? O_o Az én szememben az egyik legnagyobb bűn!
2010. jan. 20. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!