Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ez a gondolat?
A dühöt és haragot nagyon nehéz elnyomni ezt megértem,de ne a bosszúra fordítsd és tartogasd ezt az energiát.Én a helyedbe pozitív dologba fektetném ,és keresnék mást aki szebb és jobb és akiből erőt meríthetsz.Hidd el jobban megéri mert abból profitálhatsz jó értelemben.A bosszúból nem.A harag nem mindig jó tanácsadó.És csak kivesz belölled.
Egy pszichológus
Tudjátok én csak azt nem értem h a mercivel bömbivel szaladgáló nagyképű bunkó gazdag gyerekeket miért nem utasítják soha vissza?????????????????????????
Persze tudom a nőket nem érdekli a pénz?
hahahahhaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)
ez jó volt
ki kezdte el a pénzes dolgot, ? hat emeletes ökör volt aki azt állította, hogy pénz nélkül is lehet boldog lenni meg, hogy a nők nem a pénzre hajtnak... tegyék újságba a kommentem vagy akármi de hüjeségekkel ne szépelegjenek a nagyokosok.
Ja én nem vagyok normális beismerem, de akkor nem csak nekem kell ezt beismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!