Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-20 éves fiúk milyen lányok jönnek be? Mi taszító?
Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 00:37
1/11 anonim válasza:
Számomra taszító, ha egy lány nem önmagát adja, sunyi módon hazudozik szédít meg játszmázik.
2/11 anonim válasza:
Ápolt legyen és nem kell legszebbnek lennie de ne legyen dagi az pl. fontos F/16
3/11 anonim válasza:
Őszinte, kedves, hűséges. Minimális szinten a külseje is fontos. F/20
4/11 anonim válasza:
Csakafitneszkúúúrvacsakaz!!!
Ne legyen a külseje kritikán aluli, legyen kedves, aranyos és legyen meg a tűz kettőnk között. :)
5/11 anonim válasza:
Figyeljen oda a testére, ápolt legyen. Odaadó, hűséges, házias, intelligens.
Taszító ha kövér, cigizik, sokat fecseg.
6/11 anonim válasza:
Ha egy lány intelligens, akkor már taszító nem lehet. Külsőre nincsenek nagy elvárásaim... Ha aranyos az arca az elég is.
7/11 anonim válasza:
Hát én lány vagyok, kicsit visszahúzódóbb, mások kedvesnek mondanak, dagi se vagyok (jó egy picit husi vagyok de dolgozom rajta:) ), nem játszom meg magam, max zavaromban néha egy kicsit hülyén viselkedekxD, őszintének tartom magam de érdekes módon még senkivel nem hozott össze a sors...jó tudom 14 évesen még nem maradtam le semmiről.. úgyhogy nem tudom mi jön be nekik de úgy tűnik a legtöbbjük finnyásabb mint némelyik lány..tisztelet a kivételnek!!:) sajnos elterjedtek ezek a "páwák" vagy mik és hát ugye náluk az a fontos hogy "legyen jó melle, jó segge, meg legyen nádszál"-_-. Na ez még nem is érdekelne,..ha nem az én korosztályom lenne..-_-". Szóval inkább várok még egy-két évet akkorra csak találkozok vki normálissal..:)
9/11 anonim válasza:
Köszi örülök neki:)
(7-es voltam)
10/11 anonim válasza:
Őszinte legyen!
Karcsú vagy átlagsulyu ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!