Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha képtelen vagyok elfogadni a külsőmet?
Figyelt kérdés
Nem a befolyásolható dolgokról beszélek, azok mind rendben vannak, sportos vagyok, jól öltözöm, hajam is meg van csinálva. De egyszerűen nem tudok megbékélni vele, ahogy az arcom kinéz, el nem tudom képzelni, hogy az én arcom vonzó lenne valakinek.2014. szept. 5. 21:17
11/15 anonim válasza:
Ha az arcodon nem tudsz változtatni, akkor a felfogásodon kell, hogy változtass. Legyél magabiztos és vidám, csináld, amit szeretsz és szimpatikus leszel valakinek.
Csak menj végig az utcán, és elemezd a szembe jövő párokat. Vajon minden pasi szebb nálad, vagy akadnak hasonlók, esetleg rondábbak? Ugye. Ne hidd, hogy nagyobb farok, vagy tömöttebb pénztárca mindig az oka.
12/15 A kérdező kommentje:
"Vajon minden pasi szebb nálad, vagy akadnak hasonlók, esetleg rondábbak?"
Akadnak rondábbak, de olyankor azt feltételezem, hogy ők baráti társaságon keresztül ismerték meg egymást, ahol a lánynak volt ideje megszeretni. Az én társaságomban sajnos nincsenek lányok, csak ismeretleneknél tudok próbálkozni.
2014. szept. 5. 21:30
13/15 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem "ronda" vagyok, nem semmi különösebben csúnya rajtam, csak nem férfias a fejem.
2014. szept. 5. 21:31
15/15 A kérdező kommentje:
Elolvastad a kérdést?
2014. szept. 5. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!