Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek be jön ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek be jön ha egy lány nagyon ki van tetoválva?

Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 19:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A nagyon az hogy mindenhol van egy kisebb tetoválása :$$ nekem nagyon tetszik és én is ki szeretném magam varratni nagyon de nem divat tetoválásokkal hanem az összes azt tükrözné hogy én ki vagyok vagyis számomra lenne jelentése :)
2014. szept. 5. 19:35
 12/20 anonim ***** válasza:

ha számodra lenne jelentősége akkor nem érdekelne mások véleménye.

amíg az alapján döntesz hogy a fiúk mit gondolnak majd rólad addig inkább ne csinálj tetoválást

2014. szept. 5. 19:38
 13/20 anonim ***** válasza:
Minek kell annak látszódni a bőrödön, hogy te ki vagy? Elmondani nem tudod szavakkal?
2014. szept. 5. 19:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem az alapján döntők hogy mások mit gondolnak róla :) én ezt már 1-2 éve a fejembe vettem és saját magamnak tervezem a tetoválásaimat :)
2014. szept. 5. 19:39
 15/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó kommentelo :) nem volt jó múltam ezt szavakkal inkább nem szeretném senkinek el mondani épp h van pár ember aki tudja h ki vagyok :)
2014. szept. 5. 19:40
 16/20 anonim ***** válasza:

"az összes azt tükrözné hogy én ki vagyok"

vs.

" nem volt jó múltam ezt szavakkal inkább nem szeretném senkinek el mondani"

Jól átgondoltad ezt? Ez a kettő speciel üti egymást.

2014. szept. 5. 19:42
 17/20 anonim ***** válasza:

15. És ezt hogy képzeled majd ismerkedésnél?

- Mesélj magadról.

- Áá nem szeretnék, inkább nézegesd meg tetkóim.

2014. szept. 5. 19:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Csak ha olyan mint Bartos Cs. Istvánnak
2014. szept. 5. 20:35
 19/20 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen idétlen szövegeket, hogy magamra varratom ami én vagyok..:)

Van egy csaj ismerősöm akinek ilyen tetoválásai vannak.

karján egy olyan nyálas szöveg, hogy

"Csak úgy lehet jövőd, ha elengeded a múltat." Amikor kérdeztem minek írta, erre az volt a válasz, hogy kemény életem volt, és ez vagyok én.

Majd van olyan szövege angolul persze, hogy álom, szerelem etc.. ez is ő állítólag.

Én ilyenkor csak röhögök az ilyen buta embereken..

Te sem leszel különb..

Elég ostoba szöveg az, hogy beszélni nem beszélsz róla, mert fáj, de a testedre rá van írva valami giccses szöveg..

2014. szept. 5. 22:00
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem szövegre gondoltam :)
2014. szept. 7. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!