Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyi idősen hol/hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idősen hol/hogy?

Figyelt kérdés

16-17 éves lányoknak hol lehet ismerkedni? Szórakozóhelyre még nem igazán járok, valamint szakkörök, foglalkozások sem kötnek le jelenleg, tehát ilyen helyen se nagyon.

Természetesen fiúkkal szeretnék ismerkedni. Ti ennyi idősen hogy találtatok párt?

2014. szept. 5. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, és jóformán sehogy. Az osztálytársak kilőve, tehát jóformán akkor lenne esélyem, ha írogatnék facebookon évfolyamtársaknak, vagy buliba ismerkednék. Ennyi, így ismerkedik minden ismerősöm.
2014. szept. 5. 17:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Iskola, ismerősi kör, internet, bárhol. Néhány percen belül úgyis el fognak árasztani a jelentkezők üzenetben.
2014. szept. 5. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jó helyen jársz! :D pont itt!

18f

2014. szept. 5. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Közös ismerősök és évfolyamtárs útján.
2014. szept. 5. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Tetszenek az ilyen kérdések, hogy "hova menjek ismerkedni?" :)

Én úgy vagyok vele, hogy akárhol megtalálhatod életed szerelmét, nem kell görcsösen keresni. Lehet, hogy leugrasz a pékségbe/postára/boltba és ott találkozol valakivel. :)

2014. szept. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!