Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nincs barátom még? Már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom még? Már mindenkinek van ennyi idősen.

Figyelt kérdés

17/L

Soha sem volt barátom és senkinek sem tetszettem. Nem tudom, hogy mi a probléma velem:(

Nem vagyok válogatós. Nem vagyok büdös, elhanyagolt, kövér vagy csúnya. Naponta 2-szer fürdök, minden nap 1 órát tornázok, úgy hogy elég vékony vagyok. Majdnem a fenekemig érő barna hajam van és zöldes szemem világosbarna bőrszínnel. Nem vagyok elutasító, kedves és megbízható vagyok. Mindig amikor megyek az utcán látok sokkal csúnyább nőket és lányokat akiknek van párjuk. Nem egy ismerősöm van aki tényleg nem a szépségéről híres és már kb. 4 barátja volt. Tudom nem volt szép, hogy ezt mondom másról, de tényleg ez az igazzság.

2014. jan. 4. 18:25
 1/10 anonim ***** válasza:
A te korosztályodban kevés fiút érdekel az értelmi szint. Legalábbis én így vettem észre.
2014. jan. 4. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:

"Már mindenkinek van ennyi idősen" nem is, ha neked sincs:D

am ne aggódj ha itt lesz az ideje lesz, ha erőlteted semmi jó nem fog kisülni belőle:D

2014. jan. 4. 18:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Fene tudja, ahhoz ismerni kéne téged vagy nem tudom :S

Nekem sincs barátnőm 21 évesen csak egyszer volt az is inkább futó kaland a párkapcsolatomat meg nem számítom bele.

Nekem megvan rá az okom hogy miért nincs sajnos és sok év után végre elkezdtem tenni érte, én döntöttem hogy ez lesz a változás éve.

Talán tudnék neked segíteni tanácsokban.

2014. jan. 4. 18:31
 4/10 A kérdező kommentje:
ok ezt tényleg rosszul írtam, rajtam kívül:)
2014. jan. 4. 18:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolom nagyok az elvárásaid.
2014. jan. 4. 18:42
 6/10 A kérdező kommentje:
hogy lenne nagy az elvárásom, mikor senki sem próbálkozott nálam.......... annyi az elvárásom, hogy ne legyen 21 évnél idősebb és ne igyon egyfolytában. Ennyi
2014. jan. 4. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen vagy, akkor hódolóid csak vannak, vagy fiúbarátaid. Lehet csak nem mernek kezdeményezni.
2014. jan. 4. 18:46
 8/10 A kérdező kommentje:
nem nagyon vannak fiú barátaim, engem nem tartanak "menőnek" sajnos:(
2014. jan. 4. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:

A fent leírt kevés információ alapján szimpatikusnak tűnsz. Sajnos én már kilógok az elvárásból :( 22 vagyok.

Minden esetre ne keseredj el. Tutira lesz barátod :) Ne ugorj csak úgy bele egy kapcsolatba, csak hogy legyen, mert a korosztályodban azért vannak gondok, TISZTELET A KIVÉTELNEK!

2014. jan. 4. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
20 éves vagyok, és nem iszok egyfolytában. akkor épp beférek. de azt hiszem a válaszolók nagyobb része így van ezzel, szóval nem hinném, hogy ezen múlna...
2014. jan. 4. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!