Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vékony vagyok? (kép)
2014. szept. 4. 23:57
41/62 anonim válasza:
hasonló voltam én is, csak most 73 kg vagyok szintén 21 éves.
Én 19-20 éves korom között voltam valahogy 65 kg.
42/62 LePeDő válasza:
Szerintem is szexi, volt barátom is hasonlóan nézett ki és irtó helyes volt :3
43/62 anonim válasza:
Sajna én is nehezen hízó típus vagyok, de próbálok tenni ellene, én 33 vagyok 175 magas és 60 kg..., nekem is az a cél hogy még 10 kg feljöjjön
45/62 anonim válasza:
OMG! Ez miért lenne vékony?! Nekem nem az, egyáltalán nem, nekem pont megfelelnél, és nem, nem vagyok duci, inkább átlagos testalkatú vagyok. (csak az elméleted miatt írtam, a mondatom 2. részét)
46/62 anonim válasza:
Durva, hogy mennyire megtévesztő lehet egy jól beállított kép...
(Kérdező vagyok)
48/62 anonim válasza:
eléggé
de gyúrással gyönyörű tested lehet :))
49/62 anonim válasza:
Szia!
Megkérdezhetem, hogy hogyan szedtél fel kilókat? Én is hasonló cipőben járok, én 20 leszek, 54-ről lettem 60 kg, én otthon kezdtem súlyzózni egykezesekkel, így nem olyan gyorsan, de egész jól haladok felfelé. Neked van esetleg valami jó tipped, akár étrendben? Egyébként 176 cm vagyok én is, 70+ nekem is jó lenne. Sokan nem tudják mennyi b$szogatás éri a sovány fiúkat, így muszáj valamit kezdeni. Bár megvannak a mi alkati adottságunk előnyei is, ám esztétikailag nem a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!