Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, hogy 25 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, hogy 25 évesen igy nézek ki? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2014. szept. 4. 18:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Majd alakul. Kell hozzá tesztoszteron is, tessék .ugni csajokat.
2014. szept. 4. 18:50
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha 57-60 kg vagy akkor baromi magas lehetsz. Nekem is ilyen az alkatom én 172 centi mellé vagyok 50 kg.
2014. szept. 4. 19:09
 13/22 anonim ***** válasza:
nem gáz, sőt előnyben is vagy, 3-4 hónap gyúrás és, lesz rajtad kellő izőm mikörzben szálkás is maradsz, mert így ránézésre nem sok zsír tudna rád feljönni.
2014. szept. 4. 19:26
 14/22 anonim ***** válasza:

hát 12-es nem akarlak elkeseríteni de én 172-höz vagyok 68 kiló, és nem sokkal vagyok vastagabb, minimális izomtöbblet van rajtam hozzá képest.

Bár ehhez hozzátartozik h 1 évig kettlebelleztem, jó 5 kiló izom jött fel rám "láthatatlanul", cserébe jóval jobb erőben vagyo mint amilyennek tűnök:)

2014. szept. 4. 19:28
 15/22 A kérdező kommentje:

12 es.. 178 magas vagyok.

13 as.. Azt akarod, mondani hogy ha komolyabban nekifognék kondizni akkor ilyen vékonyan is tudnék jobb izomzatot épiteni??

Én ugyan edzek de csak itthon fegyenc edzéssel..

Konditerembe még soha nem mertem menni, mert vékony vagyok..

Mindig arra gondoltam, hogy igy edzek itthon, majd amikor már annyira nézek ki, hogy nem szégyenlem akkor mennék terembe..

2014. szept. 4. 19:32
 16/22 anonim ***** válasza:
menj el terembe és szard le mit gondolnak mások :)
2014. szept. 4. 19:52
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

[link]

kiköpött... :')

2014. szept. 4. 21:51
 18/22 anonim ***** válasza:

Menj le nyugodtan, senki se fog kiröhögni, sőt! A legtöbben, vagy kövér disznóként, vagy gebeként mennek oda le, de kitartás is kell hozzá, és kikupálódsz. Fél év kell, míg valami megmozdul, addig ne szard össze magad a fekpadon, mert belerokkansz. Elég, ha a kopasz rudat emelgeted, aztán 5-10 kilóval bírd a tempót. Szerezz kitartást, alázatot, és szard le, hogy a többiek hogy néznek ki, meg mennyit emelgetnek. Ellenben pakolgathatod a súlyaikat fel le a rúdról, az is segít.

De elmehetsz kertet ásni, vizet hordani, vizet szivattyúzni, annak legalább kézzelfogható haszna is van :)

2014. szept. 4. 23:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejössz, pedig pasi vagyok.
2014. szept. 9. 17:46
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem rossz, Párom is ilyesmi, bár Ő magasabb és kg-ban is több, de azt szokta mondani, hogy kéne rá még kb. 20 kg, hogyha izmosítani akarna, mert így csak szálkásodna, és ezt, ami most van, nem kéne, mert nem nézne ki jól. Van egy bevált módszere, ha azt alkalmazná, szép izmos lenne, nem nagyon, csak amennyire szükséges.

N

2014. szept. 9. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!