Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hallottam olyat hogy a nőknek 3 lyuka van, meg olyat is hogy a pina meg a hüvely az egy lyuk. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Most akkor ahol a húgy jön ki és ahová a dákó megy azt együttesen hívják pinának?2014. szept. 4. 17:05
11/27 Költőnő? válasza:
ja, ha a füleim is ideszámoljuk, akkor meg egyenesen rohadt sok.
13/27 A kérdező kommentje:
de humorosak vagyunk! -.-
2014. szept. 4. 17:28
14/27 A kérdező kommentje:
amúgy akik olyanokat írtak hogy a száj is lyuk, meg a fül, azoknak üzenném hogy ebben a katagóriában (általában) öv alatt járunk! XD (szóval az öv alatti lyukakra gondoltam...)
2014. szept. 4. 17:30
15/27 anonim válasza:
Nem, mert a húgycső a húgyhólyaggal van összekötve.
Ahova te beteszed a dákód az a női nemi szerv egy része (nem a húgycsőbe teszed be).
Gondold át logikusan. A sperma nem a húgycsőbe kerül, hanem a méhbe és az új élőlény ott fejlődik ki. Ugye nem azt gondoltad, hogy a baba a húgyhólyagban fejlődik ki utána pedig a nő kipisili?
16/27 A kérdező kommentje:
Neem, dehogy! XD
Én az előbb arra céloztam hogy a húgycsőnyílás és a hüvely ugyanott(a hosszúkás, kicsit dundi nyílás között) található-e?
Ez volt a kérdés.
(Ha nem érthető ez: "a hosszúkás, kicsit dundi nyílás között", keresek képet. XD)
2014. szept. 4. 18:38
17/27 anonim válasza:
XD te hány éves vagy? Most őszintén XD
18/27 A kérdező kommentje:
nemtom körülírni na!
amúgy 15 :D
2014. szept. 4. 18:52
20/27 anonim válasza:
Hát ez a nap kérdése.
Köszi, feldobtad az estémet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!