Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hogy hordjátok a péniszetek (mármint a nadrágban mindegy hogy áll)?
Figyelt kérdés
kérdeztem a bátyámat ő azt mondta mindig felhajtja van hogy odafogja a fitymáját a gumis részhez de úgyis elmegy :D
ti hogy hordjátok vagy mindegy mi a különbség?
2014. szept. 4. 15:18
11/20 anonim válasza:
lefotozzam megmutassam hogy hordom?
bátyád is fura lehet ha ugy hordja
esetleg a nadrágszijból kikandikál a feje ezt figyeld majd le nála :-o :-o
12/20 A kérdező kommentje:
nem kandikál ki a feje xDDD
2014. szept. 4. 15:29
13/20 anonim válasza:
#12: De, kikandikál neki. Tegnap láttam őt a buszon, és kikandikált a farka.
14/20 FIVESTAR válasza:
2x korbe tekerem a derekam korul, a maradek meg logjon amerre akar
15/20 anonim válasza:
Én balra hordom mert arra ferdül:D
16/20 anonim válasza:
Párom felfelé oldalra igazítja és mikor felizgul, iiiiiiszonyat gerjesztő nekem :)
17/20 anonim válasza:
#13-as vagyok: Nekem is kikandikál a gatyámból. A pólóm természetesen be van tűrve, a farkam is hosszú, szóval elképzelheted, hogy hogyan nézek ki.
18/20 anonim válasza:
A combomra tekerem, hogy ne lógjon ki a farmerből a vége ...
19/20 A kérdező kommentje:
oh még a derekatok köré tekeritek :D én meg a csiklómat a visszadugom a hüvelyembe persze...:DD
2014. szept. 4. 15:41
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!