Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti rosszat gondoltok arról aki elég rövid nadrágban jár futni sportpályára és ott tornázik?
Figyelt kérdés
Néha furán néznek, nem szoktam vele foglalkozni, tornázom tovább.2014. jún. 17. 23:56
2/13 anonim válasza:
Mi az az "elég rövid"? Egyébként lehet azért néznek, mert tetszel nekik, rosszat nem hiszem, hogy gondolnak. Maximum eljátszanak a gondolattal, hogy hú de... :D
21/F
3/13 anonim válasza:
Ha ebben kényelmes futnod, kit érdekel más véleménye?
5/13 anonim válasza:
hova jársz te futni?? :D kaposvár?
6/13 A kérdező kommentje:
Nem nyert. Nadrág ilyen [link] Annyira feszes még nem vagyok, mint a csaj a képen, de dolgozom rajt. :)
2014. jún. 18. 00:12
8/13 anonim válasza:
am nem gondolok rosszat ilyenről, egyszerűen csak irtó szexi, feltéve ha egy szép test is jár a nacihoz. és hát ha még ott tornázol is, az kész. én mondjuk tuti odamennék ismerkedni, nem csak néznék, de hát azok olyan birkák... csak néznek. nem tom mi van...
9/13 anonim válasza:
Nem. Legfeljebb jót. De leginkább semmit.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem azért csinálom ott, hogy oda jöjjenek, csak amíg melegek az izmok addig jó nyújtani. Hajlékonyság fontos nekem. Többnyire sportemberek járnak oda, focisták, judosok.
2014. jún. 18. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!